Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příčina zpomalení a chyb notebooku

Od: ted* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, mám notebook Asus - Intel i3, GeForce 820M,4GB RAM, 1TB, Win 10 x64
Mám ho druhým rokem, a kvůli problémům (výrazné zpomalení a chyby) jsem ho dvakrát resetoval do továrního nastavení.
Teď jsem provedl další reset a i tak se seká, je pomalý, občas zčerná obrazovka, už instalace základního softwarového vybavení z ověřených zdrojů byl problém (navíc disk občas vykazuje 99% nebo 100% výkon i v nečinnosti). Na fórech jsem toho moc nezjistil, většinou uvádějí reset jako poslední řešení. Kde může být problém, nebo jak to řešit?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vadný disk? Zkus CrystalDiskInfo a zjednodušeně řečeno pokud bude něco žluté nebo dokonce červené tak to bude asi diskem.

ted*
hodnocení

Disk vypadá v pořádku, všechno je modré

Pomalý je hned a nebo po určté době? To chce mrknout na teploty, paměť (memtest86) a disk není špatné ještě přes http://hddscan.com/ , crystal disk řeší jen info ze SMART, to je takové rychlé řešení

111®
hodnocení

2x

jenak bych koukl HW monitor jestli se nepřehřívá. Pak bych zkusil 360Amigo projet problémy kompletně...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]