Nejste přihlášen/a.
Mám notebok ASUS A 6000 VA s operačním systémem W - XP.Chtěl bych pracovat oper.s. W -7.Co by bylo potřeba v NOT.vyměnit a zakoupit včetně W - 7.Na jakou částku by tato celková změna vyšla a zda by se ještě vyplatila.NOT je používaný pouze pro dom.potřeby - zachovalý.Pův.cena 40.000,stáří cca 8 let.
Orientačně jsem mrknul na serii A6000...já ti radím do tohoto NB neinsvestovat. Procesor měnit nebudeš a i když přidaš paměť tak pokud se Win7 rozběhne (nejspíš jo) tak to bude šnek. Doma mám o něco lepší s Vistou, Core2Duo procesorem a 2GB RAM, tam by to šlo, ale investice? Nerentabilní.
Raději pak zainvestuj víc a třeba tohle by ti posloužilo mnohem lépe a co vím tak by ti měl i projít upgrade na win 10 (i když už neměl) když bys chtěl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.