Nejste přihlášen/a.
Od včerejšího dne se nemohu přihlásit do internetového bankovnictví. Po zadání už.jména+hesla a jejich odkliknutím naběhne stránka: Přihlásit se k účtům klienta:Jméno Po kliknutí na jméno otevře se nová stránka která má snahu se stále načíst (viz scren) ale nespřístupní možnost pracovat v internetovém bankovnictví.
Volal jsem tel. do banky, dostal jsem průběžně cca 3x radu 1) restart PC, 2) změnu bezpečnostních obrázků 3) vymazání mezipaměti a cache internetového prohlížeče. Přesto se mi nedaří zpřístupnit internetové bankovnictví. Prosím o radu, používám a preferuji prohlížeč Firefox v OS W10.
P.S. Nevím zda to má souvislost též se nemohu přihlásit na jiných stránkách?
Děkuji za radu.
Já teda nevím, ale používám interbanking Česká spořitelna. Napřed kliknu na "servis 24" otveře se mi po levé straně okénko, kam zadám kontrolní desetimístné číslo, které mi určila banka a pod ním je rámeček pouze pro vypsání hesla, to napíši a kliknu otevřít a vyskočí mi moje bankovní stránka, kde jenom kliknu na otevření účtu. Žádné jméno nikde nemám a nemusím na něj klikat. Ale asi používáte nějaký jiný systém. Já Vám chtěla poradit, abyste si zavolal do banky a oni by Vám měli poradit. Ale jak jste napsal, to už jste udělal.
Moje rada spočívá v popsání návodu, jak třeba zrovna já otevírám svůj interbanking. Tazatel nenapsal co má za banku, proto zdůrazňuji, u které banky jsem já a že to může být obdobné. Představte si, že jsou na světě i lidé, kteří jsou úplní nováčci a třeba nevědí jak používat interbankovnictví. Já sama, když jsem to zkoušela poprvé, tak jsem byla ráda, když mi to jiný člověk vysvětli a ukázalk na co mám kliknout. Divím se, že Vy jste mou snahu nepochopil.
A není mým zvykem reagovat za každou cenu!
Jak píše rádce výše,zkuste jiný vyhledávač.Pokud máte Chrome zkuste Firefox lišku.nebo naopak.Chrome v tomto směru mívá problémy.
Neaktualizoval jste teď někdy Windows 10? Četla jsem několik stížností na podobné problémy po aktualizaci systému.
jo také se mi aktualizovala okna 10 a to tak, že rozdbaný bylo totálně všechno, smazalo to i body obnovy. Nakone jsem vrátil aktualizi, myslím že to jde v aktualizacích a rozhodl jsem se na tvrdo aktualizace zakázat.
Kouněte se třeba totalcommanderem, jestli se vám nevytvořil adresíř Windows.old, pokud ano , jde aktualizace vrátit.
Přesnej postup neporadím. Zakázání aktualizací dám asi na svůj web. ještě musím ověřit jestli to funguje.
To je ale dost podstatná informace! Je rozdíl rešit problém na úrovní OS a nebo prohlížeče.
Vyresetovat Firefox, případně ho zaktualizovat a nebo odinstalovat (nejprve záloha oblíbených atd pokud je třeba), stáhnout novou verzi a naistalovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.