Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze se přihlásit do internet. bankovnictví?

Od: flodur® odpovědí: 15 změna:

Od včerejšího dne se nemohu přihlásit do internetového bankovnictví. Po zadání už.jména+hesla a jejich odkliknutím naběhne stránka: Přihlásit se k účtům klienta:Jméno Po kliknutí na jméno otevře se nová stránka která má snahu se stále načíst (viz scren) ale nespřístupní možnost pracovat v internetovém bankovnictví.
Volal jsem tel. do banky, dostal jsem průběžně cca 3x radu 1) restart PC, 2) změnu bezpečnostních obrázků 3) vymazání mezipaměti a cache internetového prohlížeče. Přesto se mi nedaří zpřístupnit internetové bankovnictví. Prosím o radu, používám a preferuji prohlížeč Firefox v OS W10.
P.S. Nevím zda to má souvislost též se nemohu přihlásit na jiných stránkách?

Děkuji za radu.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já teda nevím, ale používám interbanking Česká spořitelna. Napřed kliknu na "servis 24" otveře se mi po levé straně okénko, kam zadám kontrolní desetimístné číslo, které mi určila banka a pod ním je rámeček pouze pro vypsání hesla, to napíši a kliknu otevřít a vyskočí mi moje bankovní stránka, kde jenom kliknu na otevření účtu. Žádné jméno nikde nemám a nemusím na něj klikat. Ale asi používáte nějaký jiný systém. Já Vám chtěla poradit, abyste si zavolal do banky a oni by Vám měli poradit. Ale jak jste napsal, to už jste udělal.

doplněno 12.01.18 13:12:

Moje rada spočívá v popsání návodu, jak třeba zrovna já otevírám svůj interbanking. Tazatel nenapsal co má za banku, proto zdůrazňuji, u které banky jsem já a že to může být obdobné. Představte si, že jsou na světě i lidé, kteří jsou úplní nováčci a třeba nevědí jak používat interbankovnictví. Já sama, když jsem to zkoušela poprvé, tak jsem byla ráda, když mi to jiný člověk vysvětli a ukázalk na co mám kliknout. Divím se, že Vy jste mou snahu nepochopil.

doplněno 12.01.18 13:13:

A není mým zvykem reagovat za každou cenu!

výtka
Upozornění od sys maverick 12. 01. 2018 12:12:44
V čem tedy spočívá Vaše rada? Ať to čtu kolikrát chci tak nic co bymohlo pomoci tady nevidím. Nereagujte prosím za každou cenu první pokud nemáte co říct.

hodnocení

0x
Zkuste to v jinem prohlizeci
petula00*

Jak píše rádce výše,zkuste jiný vyhledávač.Pokud máte Chrome zkuste Firefox lišku.nebo naopak.Chrome v tomto směru mívá problémy.

hodnocení

V dotazu uvádím*hej* že používám zároveň preferuji Firefox *jasne*

iz*

Neaktualizoval jste teď někdy Windows 10? Četla jsem několik stížností na podobné problémy po aktualizaci systému.

hodnocení

Ano proběhla aktualizace, ale co s tím?

111®

jo také se mi aktualizovala okna 10 a to tak, že rozdbaný bylo totálně všechno, smazalo to i body obnovy. Nakone jsem vrátil aktualizi, myslím že to jde v aktualizacích a rozhodl jsem se na tvrdo aktualizace zakázat.
Kouněte se třeba totalcommanderem, jestli se vám nevytvořil adresíř Windows.old, pokud ano , jde aktualizace vrátit.

Přesnej postup neporadím. Zakázání aktualizací dám asi na svůj web. ještě musím ověřit jestli to funguje.

Pokud máte Chrome zkuste Firefox lišku.nebo naopakZkusite prosím opravdu jiný prohlížeč, ať už IE a nebo Chrome a uvidí se.
hodnocení

Na Chrome se lze přihlásit ale preferuji Firefox!

To je ale dost podstatná informace! Je rozdíl rešit problém na úrovní OS a nebo prohlížeče.
Vyresetovat Firefox, případně ho zaktualizovat a nebo odinstalovat (nejprve záloha oblíbených atd pokud je třeba), stáhnout novou verzi a naistalovat.

hodnocení

Jedná se o Air Bank. Na Chrome se lze přihlásit ale preferuji Firefox!*jasne*

Radce vyse nabizi jiny prohlizec a ne vyhledavac:-/

hodnocení

0x

O který finanční ústav se jedná? ...Zkoušel jste odstranit viry, malware? Když se nemůžete přihlásit ani na jiných stránkách...

hodnocení

Jedná se o Air Bank. Viry jsem nezkoušel odstranit, na Google se lze přihlásit, preferuji Firefox!

jabraka*
hodnocení

0x

S W10 mi také vznikly problémy s připojením do i-bank.Mám účet u ERA banka poštovní spořitelna.Musel jsem to řešit u pracovníika ERA bank(obchodní banka) Problém je zřejmě v zabezpečení systému.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]