Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám SSD disk a rámeček místo optické mechaniky.. Je lepší dát SSD disk do rámečku místo DVD mechaniky nebo dát do rámečku původní HDD a SSD přímo do notebooku? Máte s tím někdo zkušenost? Myslím, že by to bylo lepší v tom, že chci na SSD disk nahrát operační systém. Četl jsem v recenzích, že to může občas zlobit a jestli je rozumný dělat další zásah navíc..? Co myslíte?
Já bych dal SSD do noťasu a původní disk do rámečku. Je to i praktické hledisko- druhý disk můžu například kdykoliv vyndat, nahodit mechaniku...
CD rom je překonaná technologie...mám ntb 3roky a kdybych ji omylem kdysi neovřel tak je nepoužítá zbytečnost dneska..
Cd mechanika je překonaná, to souhlasím Ale DVD se občas využije, ale na některých NB opravdu ani není i z důvodu místa. Ber to jako příklad. Další možností je snažší náhrada druhého disku, vymysli si důvody jaký chceš, že ji nevyužiješ ty tak to neznamená, že nikdo
no snažší náhrada druhého disku to je pravda, ale s tím zas jde ruku v ruce další problém, že musíš najít přesně ten typ rámečku, který se tam vleze místo mechaniky a hlavně takový, který má kryt stejný jako tvůj ntb..což se neděje u všech a pak to vypadá jak od prasat...taky jsem nad tím uvažoval a skončil jsem právě na tom, že nebyl rámeček, který by měl kryt k mému ntb málo kdo bude upravovat, sundávat a lepit ten co je na cdromce
kdybych s tím neměl vlastní zkušenost tak to nepíšu...mám HP probook 470g2 a řešilo se to docela dlouho...je možné, že už to za tu dobu co se o to nezajímám vyřešilo, ale tehda ten problém byl..sundat kryt z cd romky bylo obtížné a ty, které se dodávali s rámečkem tam nepasovali...
Ja si před 5 roky koupil asus uhlopřičky 19 notebok s operačním systémem na hdd 1tb,který mě vůbec neseděl,byl těžký sám o sobě,a pomalý při startu,takže jsem jej nechal vyměnit za ssd 256,Optickou mechaniku však také nepotřebuji a za pomocí rámečku,který jsem si koupil,jsem jej také vyměnil a namontoval rámeček na ssd disk 250 a napevno přimontoval.Nepotřebuji rámečky přehazovat už z toho důvodu,že dvd vůbec nefandím,vše nahrávám na flešky,karty a ssd.Jinak jsem se vším spokojen,všechny tři ssd disky,fungují,bez problémů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.