Nejste přihlášen/a.
Mám chytrou TV, která podporuje formát MKV. Přesto mi odmítla přehrát film z flešky ve formátu MKV s hláškou, že tento formát není podporován. Když se mi něco podobného stalo se souborem AVI, tak jsem v programu "Videoinspektor" přepsal FFD uvedený jako "DX50" na výraz "DIVIX" a už se film dal přehrát. Tento program (Videoinspektor) mi na PC ukazuje, že pro dotčený soubor MKV nemá PC potřebný kodek, avšak přesto tento film na PC přehrát jde ! Jak je to možné? Potřeboval bych se nějakým způsobem dostat do toho kontejneru MKV, abych mohl změnit to FFD v souboru AVI, který je v tom kontejneru obsažen. Poradí někdo?
protože MKV používá kodek H.264 a nebo některé filmy už jsou v kodeku H.265 a tvoje TV nejspíš nepodporuje H.265, ale pouze H.264 ..toť vše...
Já se přece nehádám, jen konstatuji, co mám. Nakonec jsem přišel na nejlepší způsob, jak se na film podívat. Stáhnul jsem ho z FASTSHARE ve formátu AVI a trvalo to necelé 3 minuty. Konverzi jsem jednou zkoušel a trvá to moc dlouho.
Původně jsem se domníval, že by se ten kontejner dal nějak rozebrat, na ten film v AVI se tam podívat a případně tam změnit to Four CC na DIVX.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.