Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktualizace na počítači

Od: marta4® odpovědí: 3 změna:

Prosím o radu. Je možné, aby se mi jedny doporučené aktualizace nainstalovaly dvakrát stejné? Mám odinstalovávat špatně stažené aktualizace? Dělají mi v počítači nějaký balast? Děkuji předem za odpovědi. Marta D.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pro naprostého laika lze doporučit základní nastavení čističe piriform.com/... Necháte nastavení "free"verze a dáte analyzovat-čistit, to samé v registrech.

Pokud nebudete do nastavení programu nijak zasahovat, neublíží vám a pomůže počítači.

Kdybyste chtěla instalovat již správně nainstalované aktualizace - nepodaří se, napíše to "již byla nainstalovaná"...

hodnocení

Děkuji mockrát za Vaši odpověď. Marta D.

hodnocení

0x

Aktualizace čeho? Z čeho usuzuješ, že jsou nainstalované 2x?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]