Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Usb nefunguje

Od: kacka* odpovědí: 3 změna:
Dobry den, mam takovou prosbicku. Mam flash ddisk, dostala jsem ji asi pred 2lety a ukladala jsem na ne nejake fotky, prace do skoly a tak. Ale nedavno jsem chtela na ni presunout seminarni praci do skoly a pise mi ze disk je chranen proti zapisu. Jde z ni jen kopirovat ale nic na ni ukladat nejde. Nevite nekdo prosim co s tim? Vim na stopro ze na disku jeste misto je, je plna asi ze tretiny sve kapacity. Zkousela jsem to i formatovat ale napise to jen disk je chranen proti zapisu. Cetla jsem o nějakém "camprdliku" na te flesce ktery lze posunout pro odemceni a zamceni te flesky.. ale tato to nema. Poradite mi nekdo prosim? Predem se omlouvan za nektere vyrazy je to pro me trosku spanelska vesnice

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

není to uzamčeno nějakým softwarem na flešce? není tam nějaký soubor s koncovkou .exe?

kacka*
hodnocení

Koukala jsem a jsou tam jen fotky a soubory s koncovkou doc
tomas11*

Zkuste nechat disk v PC a vypnout /né jen restart ale vypnout a zapnout PC/ už to pár lidem pomohlo.

Zdar.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]