Nejste přihlášen/a.
Ahojki, měla bych takový malý problém. Koupila jsem si novou tiskárnu HP Deskjet F2280, nainstalovala jsem ji a vše je Ok, kopíruje, skenuje, ale když chci něco vytisknout, tak to vezme ten papír jako by to chtělo tisknout ale jen tím ten papír prolítne a vrátí se celý čistý jako na začátku. Nevíte někdo, čím by to mohlo být? Podle mě to určitě bude nějaká banalita, před týdnem jsme měli zapojenou podobnou tiskárnu a normálně tiskla, opravdu to nechápu. Budu vděčná za každou pomoc. Díky předem
Cassie
a co cartridge,jsou tam?Je z nich odlepená krycí folie?Pokud je to splněno,zkus si otevřít pomoc s odstraňováním závad a vytiskni zkušební stránku.A hlavně si nastav pro tisk všechny parametry tisku.
JABRAKA
Cartridge tam jsou i s odlepenou krycí fólií, jak říkám, kopíruje to normálně, takže s tím asi nic v nepořádku nebude. Zkušební stránka vytisknout nejde, dělá to to, co popisuji výše. Parametry mám samozřejmě nastaveny. ještě menší dodatek, když jdu něco tisknout a objeví se mi předtím ta tabulka s parametry, píše se tam, že stav je nečinná. Co s tím tedy?
Už ti to bylo řečeno: odinstalovat co tam je a odpojit tiskárnu. Nainstalovat tiskárnu a ovladače z přiloženéhoCD/DVD. pak připojit tiskárnu.
Je to normální postup všech usb tiskáren
Tiskárna se chová jako že tiskne nebo to jen projede? Úplně odstraň stávající ovladače, stáhni z webu HP nové aktuální ovladače. Instaluj Ovladače a pak připoj tiskárnu. Víc ti asi takhle na dálku neporadim
... to je podobná jako HP 1500. Bude asi potřeba opatrně vyjmout ten slabý štítek co je na ovládání vlevo, který jste tam sami vkládali. Pak si znova přečíst správný postup uložení štítku. Pokud by byl poškozený je v balení ještě jeden náhradní, ale asi v jiném jazyce. Má to tam nějakou funkci, ale nestudoval jsem to. Pokud to nepůjde - reklamovat
Myslím že vím, o kterém štítku mluvíte, ale toto je asi jiný typ, ten štítek jsme tam nevkládali... A navíc přes to ovládání se ovládá i skener a kopírování, a to funguje...
Jsem otravnej, ale zkontrolujte všechno ještě jednou. Ten štítek je slídovej s metalitickým stříbrným potahem s černým textem. Pokud jste dostali orig.balení, tak je jich tam víc v různých jazycích. Je v tom nějaký fígl ve vodivosti a správném podsunutí k tlačítkům. Přečtěte si návod, já mám krabici se zbytkama, špatně přístupnou někde na půdě.
Toto je text z návodu bod 4:
4 Připevněte překrytí ovládacího panelu (pokud není připevněno)
a Ohněte spodní část překrytí ovládacího panelu
b Odstraňte spodní a zadní lepící část překrytí
c Zdvihněte víko. Zasuňte výstupky překrytí do zařízení. Před připevněním překrytí k zařízení ověřte, zda jsou výstupky umístěny správně.
d Zatlačte na překrytí. Zajistíte tak jeho připevnění. Nedotýkejte se panelu LCD. Výstupky musí být zasunuty do otvorů.
Pomáhej Vám příroda! Čest Vaší práci!
doplněno 15.12.08 18:56:... ještě připomínka - udělat zkušební výtisk (obvykle se udělá sám). Dát ho oskenovat (nikam se neuloží) a musí to být formát A4
Vůbec nejsi otravný, jsem ráda, že mi chce alespoň někdo pomoct. Ale tohle je k ničemu, já na ten ovládací panel nic lepit nemusím a ani nemůžu. Je tam přímo vytištěný. A zkušební výtisk nejde...
... tak jsem si ji maximálně zvětšil na czechcomputer.cz/... - a asi bych ji reklamoval. Přesto bych ještě jednou udělal celý malý okruh, t.j. vyndal bych obě kazety a tiskárnu zaklapl a vypnul. Je to tedy jako když si jdete pro jiné. Pak bych kazety vložil - chvíli si to bude hrabat = centrovat a pak by měl začít samovolně kontrolní výtisk - a výtisk oskenovat. Stále mít současně zapnutý PC.
U mne je problém, bez zapnutého PC prostě nefunguje ani obyčené kopírování. Mmno uvidíte ...
doplněno 16.12.08 06:29:... kopíruje - ano ...skenuje a uloží do PC - ano ...ALE už nevytiskne ani jakýkoliv text, ani skenovaný ? Pak je možná vada v kabelu. Máte na monitoru - Ploše ikony: Centrum řešení HP a HP Image Zone Express, nebo ve Start > Programy > HP...?
Jak poznám, jestli ho už nemám? Mám totiž kabel z bývalé tiskárny, která je velmi podobná. U té nové píšou, že si ho máme dokoupit, tak jsem tam dala ten starý. Ale s připojením by problém být neměl, ne?
Vycházím z toho že ti hlásí PC chybu komunikace s tiskárnou. Některé tiskárny mají problém s kabelem. Já jsem se setkal s Canonem laserovou tiskárnou která náhodně ztrácela komunikaci s PC. Byla zapojená na 5m USB kabel. dal jsem 2m stíněný a pak to šlo. Jde o to jenom zkusit jiný kabel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.