Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezobrazuje se šetřič obrazovky

Od: jarojetu® odpovědí: 5 změna:

prosím poraďte mi, Na PC mám Wind. 10, pravidelně se aktualizuje, v pořádku, ale když je v PC v klidu, měla jsem tam jako šetřič , takové bubliny, ale nějak po velké aktualizaci / trvala asi 2 hodiny, se bubliny ztratily, a je jen tmavá obrazovka, když to nastavím na přizpůsobit, nejde to. Nevím kde ještě by se to dalo nastavit, a také jestli to má nějaký smysl Jestli to opravdu šetří.. díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Klikněte na ikonu lupy na hlavním panelu a napište "šetřič obrazovky". Otevře se vám okno, ve kterém si ten spořič v pohodě nastavíte. Obrazovku (displej) to pochopitelně nijak moc nešetří, ale ani zbytečně nezatěžuje.

doplněno 09.01.18 15:55:

@jarojetu: Ve W10 mám: Bubliny, Fotografie, Mystifikace, Pruhy apod. Netuším, proč byste to tam neměla mít vy.

Pro jistotu: Mám poslední verzi 1709.

hodnocení

tam jsou jen minuty, to mám nastavené, ale chtěla jsem nějaký motiv, aby se zobrazoval třeba bubliny a to nejde.

iz*
hodnocení

1x

Podle mne to smysl nemá, některé "šetřiče" jsou náročnější než běžný provoz.

hodnocení

0x

Když chci od toho jít pryč, vypnu obrazovku kláv. fn+f7

hodnocení

nemám na klávesnici fn fn7 jo, a funguje to?.. a pak zpět zapnout jak tak tedy jak postupovat,, mám klávesnici HP.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]