Nejste přihlášen/a.
prosím poraďte mi, Na PC mám Wind. 10, pravidelně se aktualizuje, v pořádku, ale když je v PC v klidu, měla jsem tam jako šetřič , takové bubliny, ale nějak po velké aktualizaci / trvala asi 2 hodiny, se bubliny ztratily, a je jen tmavá obrazovka, když to nastavím na přizpůsobit, nejde to. Nevím kde ještě by se to dalo nastavit, a také jestli to má nějaký smysl Jestli to opravdu šetří.. díky
Klikněte na ikonu lupy na hlavním panelu a napište "šetřič obrazovky". Otevře se vám okno, ve kterém si ten spořič v pohodě nastavíte. Obrazovku (displej) to pochopitelně nijak moc nešetří, ale ani zbytečně nezatěžuje.
@jarojetu: Ve W10 mám: Bubliny, Fotografie, Mystifikace, Pruhy apod. Netuším, proč byste to tam neměla mít vy.
Pro jistotu: Mám poslední verzi 1709.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.