Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prohlížeč od Seznamu

Od: kepler* odpovědí: 9 změna:

Máte někdo zkušenosti s prohlížečem od Seznamu? Je plnohodnotný ostatním prohlížečům? Dosud využívám IE, ale často mi padá a zamrzá. Vím. že mám v PC malware, ale žádný antivir zdarma ho nedokáže odsatranit a tak doufám, že v jiném prohlížeči neplechu dělat nebude.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Nainstalovala jsem ho, jednou zkusila použít a zase jsem jej odinstalovala → vůbec mi nevyhovoval. Střídám několik prohlížečů, nejčastěji používám Firefox. Kromě něj občas Kmeleon, Pale Moon a Vivaldi; IE jen vyjímečně.

hodnocení

2x

Zatim jsem na nej nepotkal zadnej dobrej clanek.
Kdyz zacinal tak o nem bylo hodne spatnejch clanku, od tech dob nevim:-/

mt
hodnocení

2x

Na malware zkuste spybot je zdarma a prohlížeč neni špatná mozilla firefox.

hodnocení

1x

Dobrý den. Také jsem ho nainstaloval a za chvíli odinstaloval. Používám Pale moon s doinstalovanou češtinou a Firefox.

hodnocení

0x
Jako první bych odstranil malware. Na internetu jsou tuny návodů jak na to.
Kdysi jsem jen tak ze zvědavosti zkusil nainstalovat prohlížeč od Seznamu. Trochu mě k tomu dopomohl fakt, že se jednalo o převlečenou Operu, kterou používám všude. V mobilu, na woknech i tučňákovi. Po chvíli zkoušení jsem opět musel konstatovat starou pravdu, že jediný, co se od Seznamu dá jakž takž trochu používat jsou Mapy. Všechno ostatní je prostě paskvil.
kepler*
hodnocení

Ano, odstranit malware. Jenže jak jsem psal už v otázce, žádný program zdarma to nedokázal a vyzkoušel jsem několik. Ocenil bych konkrétní tip.

mt
hodnocení

0x

malwarebytes

kepler*
hodnocení

Taky jsem zkoušel, nechytačka.

hodnocení

0x

Prohlížeč od Seznamu si nainstaloval bratranec na starší notebook s Win Vista poté, co přestal Chrome Visty podporovat. A protože ten noťas občas skončí na mém stole s žádostí o odstranění všelijakých problémů, seznámil jsem se s prohlížečem od Seznamu. Prohlížet internet s tím jde, ale to je asi tak vše. A když jsem ho viděl naposledy, tak neuměl ani sám sebe aktualizovat nebo aspoň oznámit, že je k dispozici nová verze. Podle mě nebrat.

Pokud máte v počítači malware, bude dělat bordel v každém prohlížeči, dokud malware buď neodstraníte, nebo nepřeinstalujete systém. Pro odstranění malwaru bych doporučil použít záchranné CD / flash, kdy kontrola a odstranění probíhá bez nutnosti spustit nakžený systém a šance na likvidaci vetřelce je větší. Záchranné médium je žádoucí vytvářet na nenakaženém počítači a před zahájením čištění preventivně zálohovat data, o která nechcete přijít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]