Nejste přihlášen/a.
Máte někdo zkušenosti s prohlížečem od Seznamu? Je plnohodnotný ostatním prohlížečům? Dosud využívám IE, ale často mi padá a zamrzá. Vím. že mám v PC malware, ale žádný antivir zdarma ho nedokáže odsatranit a tak doufám, že v jiném prohlížeči neplechu dělat nebude.
2x
Zatim jsem na nej nepotkal zadnej dobrej clanek.
Kdyz zacinal tak o nem bylo hodne spatnejch clanku, od tech dob nevim:-/
0x
Kdysi jsem jen tak ze zvědavosti zkusil nainstalovat prohlížeč od Seznamu. Trochu mě k tomu dopomohl fakt, že se jednalo o převlečenou Operu, kterou používám všude. V mobilu, na woknech i tučňákovi. Po chvíli zkoušení jsem opět musel konstatovat starou pravdu, že jediný, co se od Seznamu dá jakž takž trochu používat jsou Mapy. Všechno ostatní je prostě paskvil.
0x
Prohlížeč od Seznamu si nainstaloval bratranec na starší notebook s Win Vista poté, co přestal Chrome Visty podporovat. A protože ten noťas občas skončí na mém stole s žádostí o odstranění všelijakých problémů, seznámil jsem se s prohlížečem od Seznamu. Prohlížet internet s tím jde, ale to je asi tak vše. A když jsem ho viděl naposledy, tak neuměl ani sám sebe aktualizovat nebo aspoň oznámit, že je k dispozici nová verze. Podle mě nebrat.
Pokud máte v počítači malware, bude dělat bordel v každém prohlížeči, dokud malware buď neodstraníte, nebo nepřeinstalujete systém. Pro odstranění malwaru bych doporučil použít záchranné CD / flash, kdy kontrola a odstranění probíhá bez nutnosti spustit nakžený systém a šance na likvidaci vetřelce je větší. Záchranné médium je žádoucí vytvářet na nenakaženém počítači a před zahájením čištění preventivně zálohovat data, o která nechcete přijít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.