Nejste přihlášen/a.
K čemu je tato redukce DDR2 a co asi podporuje?Více obrázek.Dík za odpověď.
vypadá to jako redukce z NTB pamětí do klasických stolních počítačů - naprostá zbytečnost - DDR2 se dávají za odvoz.
škoda - mohl jsem vám je poslat - před pár měsíci jsem je ze šuplíku vyhodil - nechtěl to nikdo na aukru koupit od korunky - bez ohledu na nabídku, poptávka prostě není
ale nedivím se - u 2x4GB - ty totiž snad ani nedělali... tedy pro běžné desky - já mám limit 4GB na obou starých PC.
DDR2 za odvoz? Kde? Potřeboval bych 2x 4G. 400MHz a víc. To jsou dnes nejdražší RAM.
No, já bych je taky na inzerát, na aukru apod. za víc nekoupil. Protože kupovat použité, od někoho cizího, je dost risk.
Jedu také na DDR2 (Deska GIGABYTE G41M-ES2L)Má 2 sloty do 8.GB DDR2)Nová jedna 4GB jepěkně drahá pameti.heureka.cz/... bscom.cz/...
Koupil jsem na bazaru takové-4GB KIT (2x2GB) DDR2 PC2-6400 800MHz CL5 SAMSUNG Original Memory
M378T5663QZ3-CF7
Upřímně, už by mne nenapadlo, že někdo kupuje 10 let staré paměti v obchodě... na ebay je za 150,- to co v obchodech za 700... a to vč. poštovného.
Možná jsem udělal chybu, když jsem prodal paměti za 1,- 2x2gb na aukru plus 60 pošta - ale opravdu to nikdo nechtěl...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.