Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde probudit z režimu spánku

Od: slavaopc* odpovědí: 2 změna:
Zdravím,
Pracoval jsem na pc - uspal a dal nabíjet, pp hodině jsem se chtěl k práci vrátit, ale ntb se nechce probudit... Tlačítko zapnutí si pěkně v klídku bliká a dělá mrtvého brouka...
HP probook 440 g4
Win 10 - OEM
Integrovaná baterie
Dále zkoušeno:
- držení tlačítka ON
- ctrl-alt-delete
- odpojení RAMek
- jednotlivě všechny klávesy
- připojení externí myši a klávesnice
- monitor přes HDMI
- nyní ve stavu zoufalství jsem připojil power banky a nechal je nabíjet, abych co nejdříve vybil nabitou baterku (která je zatraceně dobrá)
Má někdo jakýkoliv nápad nebo zkušenosti s tímto stavem počítače?
Díky
Michal

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jak dlouho jste napájecí tlačítko držel? Vytažení RAM asi nebyl úplně šťastný nápad, ale to už je teď jedno. Když už jste byl uvnitř notebooku, nedostanete se i ke konektoru baterie, že byste ho odpojil?

slavaopc*
hodnocení

Tak nakonec se to povedlo zprovoznit... Dlouhý opravdu dlouhý držení tlačítka ON a potom dlouhý stisk ON+hardware tlačítko letadlo + mute a funguje :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]