Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz a chci znát i doporučení na to, které hry mi budou chodit na Windows 10? Mám procesor Intel Core i3 7100.
Prakticky všechny (ne úplně prehistorické) hry, na které splňujete alespoň minimální požadavky.
Procesor k tomu nestačí. Když napíšete i další (alespoň grafickou kartu a operační paměť) a pár her, které vás zajímají, dá se odpovědět, jestli je rozjedete nebo ne.
Pokud externí grafickou kartu nemáte, tady je něco o integrované grafice, kterou tento procesor obsahuje (a jak si vedla v některých hrách)
Zdravím, na integrované grafice si nezahrajete prakticky nic nového. Minecraft nebo CS:GO by vám mohlo jet.
Ale kdepak, ono by tam šlo i něco novějšího. Např. serie Grand Theft Auto (grafickou kartu mám z roku 2012 z předchozího pc, který byl koncipován jako herní sestava) a nebo World Racing 2, který jsem hrával. Akorát Windows 10 některé hry nespustí.
Já jsem neřekl, že když jsem si nechával sestavovat pc, tak jsem si extra nevybíral grafickou kartu. Známý, který je odborník přes IT mi sestavil takový pc, který je pro hry dělaný ovšem s tím, že tam bude integrovaná grafická karta. Měl jsem si časem dokoupit lepší za 3 000 ale chodilo mi tam celkem dost her.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.