Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Které hry mi budou chodit na MS Windows 10?

Od: arteon odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, mám dotaz a chci znát i doporučení na to, které hry mi budou chodit na Windows 10? Mám procesor Intel Core i3 7100.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Prakticky všechny (ne úplně prehistorické) hry, na které splňujete alespoň minimální požadavky.

Procesor k tomu nestačí. Když napíšete i další (alespoň grafickou kartu a operační paměť) a pár her, které vás zajímají, dá se odpovědět, jestli je rozjedete nebo ne.

Pokud externí grafickou kartu nemáte, tady je něco o integrované grafice, kterou tento procesor obsahuje (a jak si vedla v některých hrách)

notebook.cz/...

arteon
hodnocení

Mám základní desku ASUS PRIME B250M-K - Intel B250, paměť ADATA 8GB DDR4 2400.

doplněno 07.01.18 22:19:

Technologii KABY- LAKE disponuje tento procesor.

a grafickou kartu žádnou? jen tu co obsahuje procesor?

arteon
hodnocení

Právě mám jen tu, co obsahuje procesor zatím. Ale časem si chci koupit nějakou snad.

420champion
hodnocení

0x

Zdravím, na integrované grafice si nezahrajete prakticky nic nového. Minecraft nebo CS:GO by vám mohlo jet.

arteon
hodnocení

Ale kdepak, ono by tam šlo i něco novějšího. Např. serie Grand Theft Auto (grafickou kartu mám z roku 2012 z předchozího pc, který byl koncipován jako herní sestava) a nebo World Racing 2, který jsem hrával. Akorát Windows 10 některé hry nespustí.

Doteď jste psal, že jinou grafiku než tu integrovanou nemáte.
arteon

Já jsem neřekl, že když jsem si nechával sestavovat pc, tak jsem si extra nevybíral grafickou kartu. Známý, který je odborník přes IT mi sestavil takový pc, který je pro hry dělaný ovšem s tím, že tam bude integrovaná grafická karta. Měl jsem si časem dokoupit lepší za 3 000 ale chodilo mi tam celkem dost her.

"Právě mám jen tu, co obsahuje procesor zatím. Ale časem si chci koupit nějakou snad."
A teď píšete, že máte kartu že starého pc. Tak se rozhodněte a napište co máte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]