Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji udělat tabulku v excelu, kde budu do tabulky vyplňovat každý den jména. Pod tabulkou potřebuji zobrazit počet konkrétního jména v daném měsíci. Např. Budu mít během měsíce vyplněno: Karel, Pavel, Hana, Pavel, Hana, Karel, Karel. Pod tímto sloupcem mám další tabulku, kde mám Karel, Hana, Pavel a vedle každého jména chci mít počet, kolikrát se mi v dané vybrané zóně (v měsíci) napsalo. Každý den bude vyplněno pouze jedno jméno, tedy potřebuji nadefinovat buňku tak, aby vzorec bral konkrétní Jméno jako "1" a dole to konkrétní buňka sečetla u každého jména. Snad to je srozumitelně popsané. Budu s tím potom pracovat dále po roce, kdy budu dělat roční zhodnocení, ale to už je sranda, protože budu mít pouze čísla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.