Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet. Obj

Od: alcica* odpovědí: 6 změna:

Prosím poraďte jak zrušit neuváženou internet.objednavku, když nikdo nereaguje na email ani telefon. Musím ji přijmout?

Děkuji za radu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tak objednavku prijmi, ted lidi stejne dovolenkujou (a proto nekomunikujou).
Napis jim ze z technickych duvodu nejde objednavka provest.

doplněno 01.01.18 18:13:

Bud se ztracim nebo tomu nerozumim.
Kdo vlastne zadaval objednavku? Ty nebo oni?
Pokud Ty, tak ji prijimaj oni a Tobe zbyva prevzit zbozi (nebo se domluvit).
Pokud oni, tak z technickych duvodu jim muzes vysvetlit ze nic nebude.

alcica*
hodnocení

Moc děkuji, ale oni nereagovali ani ve všední den

Třeba měli mezi svátky volno.

Buď si zásilku nemusíte převzít, nebo ji můžete do 14 dnů bez problému vrátit.

Co mají v obchodních podmínkách ohledně zrušení objednávky?

alcica*
hodnocení

Dobrý večer,děkuji za zájem.Nechtěla jsem se moc rozepisovat,ale když jsem udělala velmi neuváženou obj. a chtěla si něco ověřit tak číslo tel. Neexistujíci a email také nepřijatý. Jen zpráva - balíček na cestě psaný špatnou češtinou. Mám podezření že jsem narazila na špatnou firmu. Jsem hloupá a obch.podmínky jsem nehledala ale balíček asi nepřijmu

iz*

Alcico, najděte si tu firmu a její obchodní podmínky. I smlouvu uzavřenou na dálku, je potřeba řádně ukončit → podle obchodních podmínek té firmy. Pokud balíček jenom nepřevezmete, nemusí smlouva skončit (může Vám narůstat dluh).

alcica*
hodnocení

díky za radu,uvidím co se bude dít , ale s tím rostoucím dluhem asi máte pravdu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]