Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace bez práva rootu

Od: nandor® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat jestli je nějaká aplikace k zapamatování hesel wifi která nevižaduje root(android 7,0)Díky za každou radu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

michal348*
hodnocení

0x

Aplikace které zobrazují uložená hesla k wifi sítím staví na tom že mají root přístup, taky jsem dřív doufal že něco takového najdu ale řekl bych že pokud to google do androidu nepřidá přímo jako vlastnost (velice pochybuji) tak bude root na takové činnosti vždycky potřeba

hodnocení

No ale android 7 nejde rootnout,zkošel jsem kingoroot,rootovaloto na 100% a pak to vyhodilo failed

michal348*

Půjde, bude to trvat ale půjde to KingoRoot není uplně ideální na root tak nového androidu jako je 7 (Kingo Root funguje na bázi exploitu -najde chybu v zařízení a díky ní přidělí uživately root práva) taky záleží na druhu mobilu protože o některé je větší zájem (samsungy S 6,7,8) a o některé menší, nebo třeba Google Nexus má root oficiální. Já mám třeba android 6.0.1 a rootnout ho zkouším (taky přes kingoRoot) pokaždé když na něj vyjde aktualizace (taky stále bez úspěchu). já mám teda ještě sice rootnutý starý telefon (2.3.6) takže mně to zas tak netrápí ale chápu že může být otravné čekat tak dlouho než půjde i 7mička na všechny modely. Taky si nejsem jistý zda není potřeba u Androidu 6 a výš odemknout BootLoader (něco jsem o tom četl ale ted fakt nevím jak to bylo ale můžu se zkusit podívat)

Jinak jsou tu i jiné cesty jak rootnout mobil (ne tak bezpečné)

Může se do mobilu flashnout custom romka (nezkoušel jsem , pravděpodobně odstraní všechna data a je tu riziko umrtvení mobilu, takže u nového bych rozhodně nedoporučoval)

Taky je tady určitě spousta dalších poskytovatelů rootu ale nemůžu nikoho doporučit jelikož jsem nic jiného než kingo nezkoušel (na YouTube bude hromada návodů pokud máš o root fakt velký zájem tak se některé dajívyzkoušet)

hodnocení

Díky za informace a za tvůj čas,kouknu na to a když tak si počkám, zas tak to nehoří.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]