Nejste přihlášen/a.
Vážení obracím se na forum s žádostí o radu, jak nejlépe nastavit v programu Zoner photo studio 17, PDF promítání. V nabídce je možnost vložit hudbu ale to se mě nepovedlo . Použíl jsem jak formát MP3 tak i WAW. Dále při nastavení časů u snímků, které jsou ve formátu JPG, se promítání samo neukončilo, musel jsem ho sám klávesou Esc ukončit. Předem děkuji za radu, která by mě postrčila. Tatik
Asi moc nepomůžu, protože jsem nikdy PDF promítání ( v Zoneru 15) nedělal, ale jen pro zkoužku jsem vložil 5 obrázků, nastavil čas trvání a čas prolíníní( různé zpúsoby) vložil hudbu a uložil. Taky mně hudba nehrála. Musel jsem dodatečné "upozornění" povolit ( vždy důvěřovat tomuto dokumentu) a potom to promítá i s hudbou. Ale jak píši, nikdy jsem s tím nedělal a tak detailně možná někdo poradí víc a lépe.
----prolínání (různé způsoby)-----
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.