Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PDF promítání

Od: tatik® odpovědí: 1 změna:

Vážení obracím se na forum s žádostí o radu, jak nejlépe nastavit v programu Zoner photo studio 17, PDF promítání. V nabídce je možnost vložit hudbu ale to se mě nepovedlo . Použíl jsem jak formát MP3 tak i WAW. Dále při nastavení časů u snímků, které jsou ve formátu JPG, se promítání samo neukončilo, musel jsem ho sám klávesou Esc ukončit. Předem děkuji za radu, která by mě postrčila. Tatik

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jofa*
hodnocení

0x

Asi moc nepomůžu, protože jsem nikdy PDF promítání ( v Zoneru 15) nedělal, ale jen pro zkoužku jsem vložil 5 obrázků, nastavil čas trvání a čas prolíníní( různé zpúsoby) vložil hudbu a uložil. Taky mně hudba nehrála. Musel jsem dodatečné "upozornění" povolit ( vždy důvěřovat tomuto dokumentu) a potom to promítá i s hudbou. Ale jak píši, nikdy jsem s tím nedělal a tak detailně možná někdo poradí víc a lépe.

doplněno 02.01.18 15:36:

----prolínání (různé způsoby)-----

PDF promítání

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]