Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak obnovit messenger?

Od: msg odpovědí: 8 změna:
Zdravím, dnes rámo jsem si nainstaloval messenger v telefonu. Napsal jsem si s pár lidmi a odinstaloval ho. Něměl jsem ho zálohovaný, takže jsem se pravděpodobně mohl přihlásit pouze na mém mobilu, neměl jsem ani heslo. Teď když ho chci stáhnout, objeví se, zda mám facebook, nebo nemám msg profil. Facebook nemám. Messenger jsem stahoval přes obchod play. Nevím, zda se účet se zprávami úplně smazal, nebo lze ještě obnovit. Nevíte někdo? Děkuji za rady

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Musel jste být nějak přihlášený, když jste si s někým psal a v tom účty ty zprávy budou. Není to nějaký účet, ke kterému máte přihlášený mobil? Nebo se zeptejte těch lidí, jak jste se na Messengeru jmenoval.

msg
hodnocení

Vím jak jsem se jmenoval, ale na mobilu to nemuhu zadat

Jak to nemůžete zadat? Messenger jste si tedy nainstalovat znovu? Neobjeví se tam přihlašovací údaje? Měl byste to mít na telefonní číslo. Pod přihlásot se pomocí facebooku by mělo být Nejste na facebooku? a když na to kliknete, mělo by to po Vás chtít telefonní číslo.

doplněno 30.12.17 18:21:

Pak Vám asi přijde SMS s kódem a nastavíte si jméno (možná jen při prvním přihlášením - teď už asi ne).

msg
hodnocení

Když si přes obchod play znovu stáhnu msg a otevru ho, objeví se, jestli mám fb účet, nebo jestli si chci založit msg jen tak. Ale nutí mě to založit, nemohu se přihlásit

Tohle tam není?

Jak obnovit messenger?
msg
30.12.17 18:53
hodnocení

Ne!

Předpokládám, že znovu odinstalovat a naistalovat jste zkoušel... Ještě mě napadá, zkuste si naistalovat Messenger Lite

msg
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]