Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,kde je nejlepší umístění vodního chlazení? na horní straně case, tak aby ventilátory nasávaly teplý vzduch z bedny a ven šel přes radiátor teplý vzduch.(tam ho momentálně mám) nebo ho umístit dopředu, tak aby ventilátory nasávaly studený vzduch z venku a přes radiátor šel teplý vzduch do case?Dále zvažuji osadit můj case 140mm ventilátory, které by jste doporučili? samozřejmě chci aby byl počítač co nejtišší a odvod vzduchu co nejvyšší. cena max do 500kč za jeden ventilátor.
-case: czc.cz/...
-chlazení: czc.cz/...
Díky
Určitě nahoru, nebo jestli už nahoře větráky máte, tak na zadní stranu (tedy pokud je tam prostor, pokud není, tak nahoru vyměnit). Je to prostá logika, úkolem větráků je vyvést teplý vzduch ven ze skříně, nikoliv dovnitř.
to ernie: dnes je široká nabídka uzavřených systémů vodního chlazení, lze koupit zvlášt na grafiku i procesor již hotová řešení. Sám mám dva takové systémy ve skříni, je to absolutně bezúdržbové.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.