Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zašifrovat slozku ve Vistě ?

Od: 123mirek® odpovědí: 4 změna:

Prosím o radu,jak zašifrovat složku,ve které mám uloženou hudbu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

2x

Používám jednoduchý prográmek Cryptext, přidá do kontextového menu položku Encrypt a Decrypt a můžeš tak jednoduše přímo přes pravou myš soubory nebo složky zašifrovat

slunecnice.cz/...

.

13.12.08 19:19
hodnocení

Díky!

dotaz*
hodnocení

2x

Bez jakéhokoliv programu to lze udělat přepsáním koncovky na jinou. Nevýhoda tohoto způsobu je ta, že si musíš pamatovat původní koncovku. Tohle by mělo fungovat u všech OS od Microsoftu.*smich*

doplněno 13.12.08 22:29:

dívám se na slunečnici, ale tam nepíšou, že to podporuje Vistu je tam jen - Win Me, Win NT, Win 2000, Win 95, Win 98; v každém případě ti přeji hodně zdaru*tuc*

sondaw*

Napsala jsem to proto, že mi to funguje jak na XP, tak i na Vistě (i když to není uvedeno)

doplněno 13.12.08 23:47:

Jinak ještě doplním, pokud by to přece jen nefungovalo, tak jestli máš WinRar, tak to jde jednoduše i v něm.

Pravá myš na složku>Přidat do archivu>Upřesnění>Nastavit heslo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]