Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení konektorů čelního panelu v PC

Od: redroker® odpovědí: 8 změna:

Můžete mi někdo podrobněji vysvětlit,jak jednotlivé kablíky zapojit? Na desce není označeno co je + a - a jak je umístit,tedy jestli vodorovně, nebo svisle. Na konektorech je popsáno co je co, ale v manuálu u desky je to hodně stručný(zapojení). Kupuji novou skříň,ale tam to bude co se týče konektorů stejný.Vzhledem k tomu,že už nějakou dobu nejde zde na Poraďte přidat fotky,tak přikládám odkaz redroker.rajce.idnes.cz/...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tohle ti nefunguje?

Dej sem typ desky, já ti to zapojení najdu.

doplněno 28.12.17 22:03:

@redroker: Tohle by ti mělo stačit. Na tvých fotkách ten konektor je mimo záběr, vpravo dole za rohem.

Zapojení konektorů čelního panelu v PC
Zapojení konektorů čelního panelu v PC #2
Zapojení konektorů čelního panelu v PC #3
hodnocení

MSI Z370 - A PRO Díky

hodnocení

Jasně,díky.V neděli to přešoupnu do nové bedny,pak dám vědět.

hodnocení

Mimo HDD mechanik a optiky vše vyměněno + skříň a jedeme.W10 nastartoval normálně z SSD, jen budu muset pořídit novou licenci Windows,nebo tam ještě zkusím zavolat. Díky

hodnocení

Můžete mi prosím ještě poradit ohledně problému viz foto?Oprava se nezdaří.

Zapojení konektorů čelního panelu v PC #4

máte staženy ovladače od windows - potřebujete aktualizovat ovladač originál od výrobce - zkuste NVidia geforce.com/... - ten dohledá potřebné, pokud nevíte sám.

doplněno 31.12.17 17:44:

jo a ještě communities.intel.com/... - to na ten první problém A2B1...

doplněno 01.01.18 18:53:

V případě NVidia jsem měl už několikrát problém s přechodem z WIN7 na W10 - ovladače se ztratily i při poslední "aktualizaci"č.1709 - rozhasilo se mi na dvou PC ovladače grafiky a síťovka... hnus velebnosti.Takže třetí PC s WIN7 rozhodně zůstane tak a přecházet na W10 nebude!

hodnocení

Díky, zítra raději znovu nainstaluji W10, pak uvidíme.

doplněno 31.12.17 18:14:

Hned po spuštění počítače jsem ovladače nainstaloval programem Driver booster 4 doporučený čas. Computer. Takže co se týče CPU a GPU, je lepší použít ovladač ze stránek výrobce.

Driver Booster nepoužívám, občas instaluje nevhodné ovladače. Kromě toho W10 by si měly ovladače najít a instalovat samy (pochopitelně k tomu potřebují net, takže ovladač síťové, popř. wifi karty je někdy nutné instalovat ručně) a doinstalovávám běžně buď žádný nebo jen ty, které W10 nenajde. A to se mi stalo asi 2-3x.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]