Nejste přihlášen/a.
Můžete mi někdo podrobněji vysvětlit,jak jednotlivé kablíky zapojit? Na desce není označeno co je + a - a jak je umístit,tedy jestli vodorovně, nebo svisle. Na konektorech je popsáno co je co, ale v manuálu u desky je to hodně stručný(zapojení). Kupuji novou skříň,ale tam to bude co se týče konektorů stejný.Vzhledem k tomu,že už nějakou dobu nejde zde na Poraďte přidat fotky,tak přikládám odkaz redroker.rajce.idnes.cz/...
Tohle ti nefunguje?
Dej sem typ desky, já ti to zapojení najdu.
@redroker: Tohle by ti mělo stačit. Na tvých fotkách ten konektor je mimo záběr, vpravo dole za rohem.
máte staženy ovladače od windows - potřebujete aktualizovat ovladač originál od výrobce - zkuste NVidia geforce.com/... - ten dohledá potřebné, pokud nevíte sám.
jo a ještě communities.intel.com/... - to na ten první problém A2B1...
V případě NVidia jsem měl už několikrát problém s přechodem z WIN7 na W10 - ovladače se ztratily i při poslední "aktualizaci"č.1709 - rozhasilo se mi na dvou PC ovladače grafiky a síťovka... hnus velebnosti.Takže třetí PC s WIN7 rozhodně zůstane tak a přecházet na W10 nebude!
Díky, zítra raději znovu nainstaluji W10, pak uvidíme.
Hned po spuštění počítače jsem ovladače nainstaloval programem Driver booster 4 doporučený čas. Computer. Takže co se týče CPU a GPU, je lepší použít ovladač ze stránek výrobce.
Driver Booster nepoužívám, občas instaluje nevhodné ovladače. Kromě toho W10 by si měly ovladače najít a instalovat samy (pochopitelně k tomu potřebují net, takže ovladač síťové, popř. wifi karty je někdy nutné instalovat ručně) a doinstalovávám běžně buď žádný nebo jen ty, které W10 nenajde. A to se mi stalo asi 2-3x.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.