Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak kontaktovat Alzu?

Od: rast odpovědí: 5 změna:

Klikám na stránku alza.cz/... a ve skutečnosti zde žádný kontakt není, proklikávám jednotlivé bannery, ale jde jen o FAQ. Potřeboval jsem se zeptat, zda prodávájí PCI (interní) bluetooth kartu, při vložení do vyhledávacího pole nahoře mi to nic nenajde. Nemůžu na webu najít ani nějaký telefon s infolinkou. Děkuji za pomoc a omlouvám se za svou evidentní neschopnost orientace :(

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Například Jateční 1530/33, Praha 7 - 225 340 111

Další mapy.cz/... - vyberte si tu vaši a otevřete.

rast
hodnocení

Ano, na Seznamu je i email, snad někdo z Alzy odpoví, děkuji.

tomas11*
hodnocení

0x

Váš odkaz na Alzu u mne normál funguje.

doplněno 28.12.17 13:44:

pro - rast

doplněno 28.12.17 14:00:

alza.cz/...

rast
hodnocení

Jo, tuhle kartu jsem také našel, ale vypadá to, že je jediná, nebo neumím hledat :( Problém je, že tato karta je s WiFi, které nepotřebuji, jelikož WiFi mám na routeru (používám Nic.cz Turris Omnia)

Mají ještě jednu. Ale dražší a taky s wifi.

Musí to být zrovna z Alzy? Jinde nemají takovou jakou si představujete?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]