Nejste přihlášen/a.
po aktualizaci se mi vnucuje neustále jako hlavní vyhledávač Yahoo. Nejde mi nijak odstranit. Návody na netu nefungují.
Nevíte někdo jak na to? Není to někde v regidtrec nebo v administraci Mozilly?
doplním OS:WIN 10
Dobrý den, podívejte se přes Ovládací panely do Přidat nebo odebrat programy - pokud tam najdete něco s názvem Yahoo, tak to odinstalujte. Případně by to mohl být i doplněk, ale já to měl v programech. A ve Firefoxu to bylo jako lišta. Zdravím!
111 - v tom případě bych volil Obnovení systému z nabídky Start před onu aktualizaci Firefoxu.
111 - jo, to znám. Když to člověk potřebuje, tak tam nic nenajde. No, snad Vám poradí někdo něco lepšího.
to bylo to první co jsem udělal...nic tam není...
no to by ten systém tam musel ty body obnovy nechat. Všechny je zrušil. takže tudy cesta vedla, ale je slepá...
on se aktalizoval jak systém, to šlo vrátit, ale body obnoovy fuč.
Tak Mozilla se aktualizovala a já nejsem schopen najít kde to Yahoo vězí . Prohledal jsem about: config, ale moudrej z toho nejdem..
Dobrý den, zkuste ještě toto. Přes vyhledávání souborů v PC najděte soubor "yahoo.xml" (bez uvozovek) - měl by být v adresáři Firefox / Browser / Searchplugins a ten smažte (nebo si ho někam přesuňte). Potom už by to mohlo být v pořádku. Zdravím!
111 - tak ještě zkuste antivir, resp. něco proti malware, jestli to vyhledá a zničí.
111 - tak gratuluji. No, byla to šichta.
tak jsem to prolezl, hledání nic nenašlo a v té složce Searchplugins to také nené, jen klasické vyhledávače.
tak jsem to nakonec přece jen našel.
cesta: C:/Program FilesMozlla Firefox
soubor dsengine.cfg
ten jsem převedl na txt, přepsal všechny Yahoo eventuelně yahoo na Google nebo google, uložil, přejmenoval zpět na .cfg a nakoíroval zpět do adresáře.
Původní jsem si před tím uložil do adresáže Zaloha cfg
A už se mi vnucuje jako výchozí GOOGLE JUPÍÍÍÍÍÍ
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.