Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit Yahoo z Mozilly

Od: 111® odpovědí: 8 změna:

po aktualizaci se mi vnucuje neustále jako hlavní vyhledávač Yahoo. Nejde mi nijak odstranit. Návody na netu nefungují.
Nevíte někdo jak na to? Není to někde v regidtrec nebo v administraci Mozilly?

doplněno 28.12.17 11:38:

doplním OS:WIN 10

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, podívejte se přes Ovládací panely do Přidat nebo odebrat programy - pokud tam najdete něco s názvem Yahoo, tak to odinstalujte. Případně by to mohl být i doplněk, ale já to měl v programech. A ve Firefoxu to bylo jako lišta. Zdravím!

doplněno 28.12.17 11:40:

111 - v tom případě bych volil Obnovení systému z nabídky Start před onu aktualizaci Firefoxu.

doplněno 28.12.17 11:45:

111 - jo, to znám. Když to člověk potřebuje, tak tam nic nenajde. No, snad Vám poradí někdo něco lepšího.

111®
hodnocení

to bylo to první co jsem udělal...nic tam není...

doplněno 28.12.17 11:43:

no to by ten systém tam musel ty body obnovy nechat. Všechny je zrušil. takže tudy cesta vedla, ale je slepá...

doplněno 28.12.17 11:48:

on se aktalizoval jak systém, to šlo vrátit, ale body obnoovy fuč.
Tak Mozilla se aktualizovala a já nejsem schopen najít kde to Yahoo vězí . Prohledal jsem about: config, ale moudrej z toho nejdem..

ladinpraha*
28.12.17 12:25
hodnocení

0x
Jak odstranit Yahoo z Mozilly
111®
hodnocení

nefunguje po restartu Mozilly je to zpět, tyhle běžné možnosti mám za sebou několikrát...

ben®

Dobrý den, zkuste ještě toto. Přes vyhledávání souborů v PC najděte soubor "yahoo.xml" (bez uvozovek) - měl by být v adresáři Firefox / Browser / Searchplugins a ten smažte (nebo si ho někam přesuňte). Potom už by to mohlo být v pořádku. Zdravím!

doplněno 28.12.17 13:51:

111 - tak ještě zkuste antivir, resp. něco proti malware, jestli to vyhledá a zničí.

doplněno 28.12.17 14:11:

111 - tak gratuluji. No, byla to šichta.

111®
hodnocení

tak jsem to prolezl, hledání nic nenašlo a v té složce Searchplugins to také nené, jen klasické vyhledávače.

doplněno 28.12.17 14:07:

tak jsem to nakonec přece jen našel.
cesta: C:/Program FilesMozlla Firefox
soubor dsengine.cfg

ten jsem převedl na txt, přepsal všechny Yahoo eventuelně yahoo na Google nebo google, uložil, přejmenoval zpět na .cfg a nakoíroval zpět do adresáře.
Původní jsem si před tím uložil do adresáže Zaloha cfg

A už se mi vnucuje jako výchozí GOOGLE JUPÍÍÍÍÍÍ

111®
hodnocení

se stím drbu od štědrýho dne...ale díky vám @ben: jsem zase zapojil naději...díky

sirpeter
14.01.18 10:31

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]