Nejste přihlášen/a.
Zkoušel jsem jiný kabel, ovladač jsem nainstaloval znovu, beze změny. Pořád netiskne. Jednou vytiskla nějakou stránku s řádky, takže toner je v pořádku. Nicméně dokumenty netiskne, čekají ve frontě a nic. Mám systém Windows 10 Home. Čím by to mohlo být? Už fakt nevím, asi budu muset pro novou tiskárnu
několik let tiskla bez problémů
Chybu děláte vy. Pokud je OFFline, je třeba ji přepnout do ONline - jen odkliknete zatržítko. Přeinstalování ovladače probíhá při odpojené tiskárně, po instalaci pro jistotu PC zrestartujte. Připojí se kabel USB, systém vypíše, že je zařízení připraveno a můžete tisknout. Zkontrolujte předtím, že je tiskárna ONline.
V tom obrázku to píší: Odpojit kabel, vypnout tiskárnu. Restartovat PC, tiskárnu zapnout a pak teprve připojit kabel USB. Nejspíš tam zůstal zbytek kodu, který po marných pokusech čekal ve frontě na tisk.
Spustil jsem znovu instalaci a už se mi to podařilo, když jsem během instalace neměl připojený kabel, pak mě to vyzvalo k připojení kabelu a zapnutí tiskárny, následně mě to vyzvalo k restartu. Nyní vše ok. Díky. Jen tak mimochodem, k těm problémům s ovladačem došlo dle mého názoru s nějakou aktualizací Windows 10, mohlo dojít k automatické instalaci jiného ovladače. Nedávno se mi stala jiná nepříjemná věc po aktualizaci Windows, a sice že se tam stáhl Windows Defender, který mi blokoval můj Avast, nešlo mi proto připojit k internetu. Někde na youtube jsem našel, jak Defender zakázat v registrech, což jsem také udělal a od té doby teprve začal Avast znovu fungovat.
Není jen OFFline? Zkušební stránka jde vytisknout i bez PC. Jak se asi nedozvíte, dokud nebude odtajněn typ tiskárny
Je to Canon LBP6000. A ano, je tam napsáno, že je offline, ikdyž je správně nainstalovaný ovladač a je připojená přes USB.
Odinstaloval jsem znovu kompletně tiskárnu a při instalaci nového driveru mi to zobrazilo, že nelze navázat přes USB spojení s tiskárnou, viz. obrázek výše.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.