Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neustále skákající ping

Od: joen* odpovědí: 3 změna:

Hezký večer,

mám už dlouhotrvající problémy s pingem a už mě to vážně nebaví.

Čerstvě (cca 3 měsíce) máme nový internet, protože s tím předešlým byly neustálé problémy a nebyli schopní s tím něco udělat - sami nám řekli, abychom podali výpověď. Takže jsme u nového, kde všechno funguje fajn - stahování, internet načítá, žádné čekání na videa, např. na YouTube apod. Jenže je tu jeden problém - a to ping. Ze začátku byl o něco vyšší, než jsme byli zvyklí, ale dalo se to - pořád jsme se pohybovali v cca 30-80 ms. Sami nám řekli, že s tím oni nic moc dělat nemohou, ale kde je chyba, když teď se ten ping pohybuje kolem 150 ms a neustále skáče? Chvíli fajn hodnoty (30-50-80 ms) a potom opět vysoké hodnoty. Tyto problémy trvají už cca měsíc. Zrovna pár dní zpátky jsem byl permanentně na hodnotách 300-500 ms, které vydržely asi 2 dny (vím, byly Vánoce).

Bylo by dobré říci, že když testuju ping přes příkazový řádek, tak se zdá ping celkem fajn - hodnoty kolem 10-50 ms a s tím se už dá něco dělat. Potom to zkouším i přes internet, např. rychlost.cz, a tam už to opět lítá. Jak je možné, že se to liší? :-D Musím zde dát za pravdu pingu přes internet, protože jsem hráč (momentálně jen LoL), kde ten ping je neustále zvýšený a skáče.

Napadá někoho něco?

Hezký večer

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

matesj
hodnocení

0x
Ještě by jsi mohl prozradit providera,lokalitu a způsob připojení do sítě...zkoušel jsi v příkazovém řádku ping www.seznam.cz -t -l 1000

joen*
hodnocení

Providera radši prozrazovat nebudu :D

Jsem připojený přes kabel a zkoušel jsem i ten příkaz, kde se dostáváme na 8-20 ms.

matesj
Pokuď nechceš prozradit více,tak to asi nevyřešíme...
Pokuď máš na Seznam 20ms s délkou paketu 1000,tak nevím,kam teda pinkáš,když jsi psal o 200-500ms...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]