Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypínání monitoru a záblesk v pc

Od: michaells odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

Postavil jsem nový pocitac. Při prvním zapojeni zdroje do zásuvky mi to vyhodilo jističe. Nahodil jsem je, zapl PC a vše běželo v pohodě. Hrál jsem hry na ultra detaily na fullhd 144hz monitoru a vše běželo v pohodě.

Po necelým týdnu jsem koupil 4K monitor. Vše zapojil, ze začátku taky v pohodě, ale Po dvou dnech se mi při vyšší zátěži začal vypínat a zapínat monitor. Ne ze by se vypl úplně. Spis to je jako když se vypne jen obraz. Problém je pouze u tohoto 4K monitoru, u toho fullhd to nedělalo.

Zkoušel jsem jestli je vše dobre zapojené. Vše jsem vypojil a zase zapojil. Ale při zapojeni zdroje a následného zapnutí přes kolébku se mi zdálo ze se někde v PC zablesklo. ( nejsem si úplně jist, zda to byl záblesk z elektřiny, nebo jestli se jen na chvíli rozsvitilo podsvícení u některého komponentu, protože jsou na MB,GPU i chladiči CPU ledky.

Nutno dodat, ze PC se zapne a vše běží normálně. Všechny hry i programy. Zkoušel jsem i zátezovy test u aidy64 a taky vše Ok.

Seznam komponentu: czc.cz/... ... 85924/kody

Nevíte čím by to mohlo být?

Všem děkuji předem za pomoc

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

michaells
hodnocení

seznam komponentu: czc.cz/...

still10k*
hodnocení

0x

Zdravím, blahopřeji k výběru komponent, pro mě velice sympatický PC. Něco podobného chci postavit na jaře :)

Zdroj se zdá kvalitní a výkon má dostatečný. Zkusil bych otestovat grafiku nějakým opravdu výkonným benchmarkem, např. 3D Mark atp, aby se PC dostalo na max. výkon po delší dobu a sledujte jak se chová.
Kabel k monitoru jste zkoušel vyměnit?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]