Nejste přihlášen/a.
Třeba odchází podsvícení monitoru. Obvykle je při posvícení baterkou vidět, že obraz na monitoru je. forum.mcontrollers.com/...
Měl jsem podobné příznaky u monitoru Acer. Nakonec jsem ho rozdělal a našel tam špatný kondenzátor - byl trochu nafouklý. Ten jsem vyměnil a už to půl roku funguje normálně.
Máš podsvit LED, nebo zářivky? U mně to byl malý kondenzátor (ani nevypadal jako elektrolyt a rozhodně na něm navenek nebylo nic poznat), který určoval maximální dobu do zapálení výbojek. Když se výbojky nestihly včas dobře zapálit, vyhodnotil to zapalovací brouk jako závadu a podsvit vypnul. No a jak se ten kondík mrvil a klesala mu kapacita, zářivky už se nestíhaly zapalovat a ... někdy se vůbec nerozsvítily, někdy náznak rozvícení a hned tma, po X-tém (X se postupně zvyšovalo) zapnutí se monitor třeba rozjel. Ale dalo mi to, než jsem na toho prevíta přišel!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.