Nejste přihlášen/a.
Dobrý sváteční den všem.
Nejsem zběhlý v IT a předpokládám, že se mé otázce většina z Vás vysměje, ale:
Jsem služebně až do února v Praze a bydlím na hotelu v posledním patře, kde můj notebook špatně chytá signál WiFi. Telefon je na tom lépe, ale rád bych si koupil do pokoje "něco" s externí anténkou, která signál bude chytat lépe a já se připojím na to "něco"? Zkrátka potřebuji zařízení které se připojí na hotelovou WiFi a rozvede mi zesílený signál po pokoji? Nějaká kombinace router, AP..? Potřebuji připojit dva služební notebooky a telefon. Prosím o radu. Dekuji
Mělo by Vám pomoci například alza.cz/...
Je to opakovač signálu, tzn. příjme a následně zesílí. Samotné zařízení je vhodné umístit do místa s co nejlepším signálem.
S původním zařízením nic nemusíte dělat. Jen to zapnete a následně přes administraci vyberete wifi síť ke které se chcete připojit a zadáte heslo.
V popisu na alze sice uvádí, že je nutné někde něco mačkat na routeru, ale to je jen jeden ze způsobu připojení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.