Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč je Seznam.cz tak pomalý?

Od: micka* odpovědí: 5 změna:

Od čtvrtka tohoto týdne je Seznam.cz pomalý. Pomalu se načítá,pomalu mu trvá vyhledávání... Do e-mailu se sice dostat můžu,ale když napíšu něco do vyhledávače,tak to vyhledávání se pomalu načítá. Je to snad tím,že jsou Vánoce a na Seznamu je hodně lidí nebo je to počasím?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud umíte, vyčistete si cookies a tmp - pokud ne, zkuste pročistit programy CCleaner, ADWcleaner a malwarebytes v tomto pořadí.

hodnocení

1x
V posledních dnech mám podobné problémy zejména (ale nejen) s některými českými weby, např. iDnes.cz. Závisí to ale na tom, přes koho jsem připojen (jinak se to chová v práci, jinak doma, jinak na mobilu). Řekl bych, že je problém s peeringem nebo pakety obchází nějaký výpadek v páteřní infrastruktuře. Dá se pouze čekat, ale přijde mi to, že to už trvá nějak dlouho.

hodnocení

0x

Zdravím,mě to jede norálně,jak každá stranka.Mám Windows 10 64 bit. ;)

imi
hodnocení

0x

Také mě to načítání na seznamu dlouho trvá Už asi týden

Všechno jsem odistaloval - různé aplíkace včetně ochranu AVAST

ale nic nepomohlo a to ani restartování modenu internet.

Prosím o radu, dík předem

imi

karel556*
hodnocení

0x
Vyhledávač na Seznamu je zoufalec zrovna jako Seznam, Google je určitě lepší.
doplněno 12.11.18 07:41: Nevšiml jsem si že dotaz je již staršího data :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]