Nejste přihlášen/a.
Od čtvrtka tohoto týdne je Seznam.cz pomalý. Pomalu se načítá,pomalu mu trvá vyhledávání... Do e-mailu se sice dostat můžu,ale když napíšu něco do vyhledávače,tak to vyhledávání se pomalu načítá. Je to snad tím,že jsou Vánoce a na Seznamu je hodně lidí nebo je to počasím?
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
jmlc®
3x
Pokud umíte, vyčistete si cookies a tmp - pokud ne, zkuste pročistit programy CCleaner, ADWcleaner a malwarebytes v tomto pořadí.
1x
V posledních dnech mám podobné problémy zejména (ale nejen) s některými českými weby, např. iDnes.cz. Závisí to ale na tom, přes koho jsem připojen (jinak se to chová v práci, jinak doma, jinak na mobilu). Řekl bych, že je problém s peeringem nebo pakety obchází nějaký výpadek v páteřní infrastruktuře. Dá se pouze čekat, ale přijde mi to, že to už trvá nějak dlouho.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]