Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Kam s ním? Dnes ho mám v obýváku a ukrajuje velkou část místa. Tak jsem se rozhodl PC přemístit do jednoho takového tmavého výklenku. Je to problém pro oči, když budu pracovat na PC cca 2 hodiny denně při umělém osvětlení? Tedy i v létě, kdy v obýváku bylo denní světlo? Děkuji za názor.
Ne to není problém nahradit denní světlo umělým. Jen to musí být světlo rozumné. Nejhorší je dívat se do zářících monitorů z naprosté tmy a nebo naopak pokud se mi na monitoru zrcadlí lustr.
2 hodiny denně je chvilka. V dobře osvětleném pokoji v pohodě.
Navíc někteří hráči PC her by se mnou ani nesouhlasili, ti hrají v naprosté tmě (co by dali za sklep bez oken) daleko více hodin. Ovšem lepší je pouze přítmí, aby byl hráč vtažen do děje a nenamáhal tolik oči.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.