Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam umístit počítač se dvěma monitory?

Od: skolak* odpovědí: 1 změna:

Ahoj. Kam s ním? Dnes ho mám v obýváku a ukrajuje velkou část místa. Tak jsem se rozhodl PC přemístit do jednoho takového tmavého výklenku. Je to problém pro oči, když budu pracovat na PC cca 2 hodiny denně při umělém osvětlení? Tedy i v létě, kdy v obýváku bylo denní světlo? Děkuji za názor.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ne to není problém nahradit denní světlo umělým. Jen to musí být světlo rozumné. Nejhorší je dívat se do zářících monitorů z naprosté tmy a nebo naopak pokud se mi na monitoru zrcadlí lustr.

2 hodiny denně je chvilka. V dobře osvětleném pokoji v pohodě.

Navíc někteří hráči PC her by se mnou ani nesouhlasili, ti hrají v naprosté tmě (co by dali za sklep bez oken) daleko více hodin. Ovšem lepší je pouze přítmí, aby byl hráč vtažen do děje a nenamáhal tolik oči.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]