Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Film-Později,miláčku! Rok 1963 - stáhnout

Od: viky® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den. Film - Později,miláčku! - je z roku 1963 - komedie. Prosím, nevíte někdo náhodou, kde by se film dal shlédnout, nebo stáhnout v češtině? Zatím jsem objevila film, jen v angličtině. Děkuji Viky

Film-Později,miláčku! Rok 1963 - stáhnout

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Je taky na ulozto je ale chráněn heslem, zkusit poslat majiteli žádost o heslo,třeba ho pošlle.

hodnocení

Na Ulož.to jsem našla dva odkazy, ale nevím kdo je majitel, kam se posílá žádost o heslo, poradíte, prosím? Děkuji Viky

Nepotřebujete vědět kdo je majitel. "Jen" se musíte na Uložto zaregistrovat. Otázka dvou minut. Pak si otevřete některý z odkazů a když to po vás bude chtít heslo, tak pod tlačítkem Odeslat je odkaz Poslat majiteli souboru žádost o heslo. Kliknete na to a požádáte. Jednoduché. Pak už jen záleží na "majiteli" souboru jestli vám odpoví.

23.12.17 15:37
hodnocení

Děkuji.

hodnocení

0x

Možná tady filmecheck.cz/... - ale detailně jsem to nestudovala.

hodnocení

Na tomto odkazu mi nic nejde.

beranek1949*
hodnocení

0x

Dobrý den. Také sháním dabovaný film Později, miláčku. Nepodařilo se mi to. Byla jste úspěšnější? Jsem ctitel paní Doris Dayové, byl bych Vám vděčný za jakoukoliv radu či pomoc.

Děkuji a s pozdravem Pavel Beránek

lmgify

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]