Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych do stolního PC koupit interní kartu, která mě přes Bluetooth propojí můj mobil/tablet s počítačem (pro synchronizaci a předávání dat) a tiskárnou, která také umí Bluetooth, abych tiskl z mobilu. Našel jsem toto alza.cz/... , ale WiFi nepotřebuji, jelikož WiFi mi už vyrábí router. Existuje něco takového?
Vím, že se dají koupit Bluetooth klíčenky do USB, ale nechci aby mi něco trvale viselo z počítače, chtěl bych, aby to bylo schované uvnitř skříně.
Proč nesynchronizujete přes síť? Mobil/tablet připojít na WiFi, která je součástí sítě, kam máte připojen počítač. Je to jednodušší, rychlejší i spolehlivější, než bluetooth. A na to, abyste přes bluetooth mohl tisknout z mobilu na tiskárně, která bluetooth má (nemá třeba i wifi?) přece nepotřebujete mít bluetooth v počítači.
Jinak pokud má základní deska vývod na USB (např. pro přední panel), dá se do něj zapojit "redukce" a mít USB Bluetooth schovaný uvnitř počítače.
Teoreticky to jde, lze koupit interní kabel přímo do desky, konec s portem nějak alternativně připojit uvnitř ve skříni a do něj připojit BT adaptér.
Kabely:
tsbohemia.cz/...
tsbohemia.cz/...
Adaptér:
tsbohemia.cz/...
V praxi ale může docházek k rušení. Pokud bude BT vysílač uvnitř kovové skříně počítače, může docházet k výpadkům.
Pořiďte raději USB hub s vlastním napájením, umístěte ho někam na stůl za monitor, tak můžete mít v jednom USB v PC více zařízení.
Můžeš koupit bluetooth adaptér. Ale bacha jednou se mi stalo, že jsem použil jeden k bt repráku street a ten zvuk to moc nestíhalo přenášet. Takže jestli budeš nějaký kupovat, tak si pořádně zjistit jestli to bude zvládat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.