Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám PC s win10,na kterém mám nainstalován Mic.Off.2016.Z tohoto jsem odesílal zprávy běžným způsobem.Poslední dobou mne z ničeho nic přestaly zprávy z outlooku "odcházet",takže je musím posílat z Opery.Při odeslání zprávy z outlooku mne to napíše následující/This is the mail system at host smtp-out4.iol.cz.
Im sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. Its attached below.
For further assistance, please send mail to postmaster.
If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.
The mail system
Prosím o radu,co s tím mám udělat,aby mne outlook fungoval normálním způsobem.
není to stejný důvod?
pochybovat můžete - přečetl jste si všechno v tom odkazu? Problém byl v příjemci i odesílateli - formát zabezpečení... čímž se u někoho můžete dostat do "BL"...
Zkuste jiného poštovního klienta.
pochuji,že bude blokováno číslo,které používá organizace.Je zajímavé,že na nějakou adresu pošta odejde a na některou ne,toto platí,když používám více příjemců najednou.
Jak zadáváte těch několik příjemců? Správně byste měl takový e-mail adresovat sám sobě a všechny příjemce dát do skryté kopie (BCC) → abyste nepřeposílal elektronické adresy dalším příjemcům. .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.