Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mne odesílat pošta z Outlooku

Od: jarinht® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,mám PC s win10,na kterém mám nainstalován Mic.Off.2016.Z tohoto jsem odesílal zprávy běžným způsobem.Poslední dobou mne z ničeho nic přestaly zprávy z outlooku "odcházet",takže je musím posílat z Opery.Při odeslání zprávy z outlooku mne to napíše následující/This is the mail system at host smtp-out4.iol.cz.

Im sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. Its attached below.

For further assistance, please send mail to postmaster.

If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.

The mail system

Prosím o radu,co s tím mám udělat,aby mne outlook fungoval normálním způsobem.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

o2.cz/...

není to stejný důvod?

doplněno 19.12.17 18:43:

pochybovat můžete - přečetl jste si všechno v tom odkazu? Problém byl v příjemci i odesílateli - formát zabezpečení... čímž se u někoho můžete dostat do "BL"...

Zkuste jiného poštovního klienta.

doplněno 20.12.17 08:55: "A jak to souvisí s odesíláním mailů? To na to,komu mail odejde a komu ne,nemá žádný vliv."- víte, jaké mají příjemci nastavení pošty? Jaké mají operační systémy? Jaké antiviry? ...všechno může mít vliv na tuto nedoručitelnost. Zkusil jste poslat z Opery a to jde - tj. mail v aktuálním prohlížeči je nějak šifrován, chráněn. Chybu můžete hledat v nastavení OUTLOOK a jeho nedostatečném zabezpečení. Problém mohl vzniknout po nějaké aktualizaci systému případně office. Nevidíme vám do PC ani pod ruce - proto nelze přesně poradit. Navádím vás na směr hledání problému. Také můžete navštívit servis a poradit se tam - jistě vám poradí lépe a nebudou vás tak rozčilovat... jen to asi nebude zdarma.
hodnocení

pochuji,že bude blokováno číslo,které používá organizace.Je zajímavé,že na nějakou adresu pošta odejde a na některou ne,toto platí,když používám více příjemců najednou.

iz*

Jak zadáváte těch několik příjemců? Správně byste měl takový e-mail adresovat sám sobě a všechny příjemce dát do skryté kopie (BCC) → abyste nepřeposílal elektronické adresy dalším příjemcům. .

hodnocení

A jak to souvisí s odesíláním mailů?To na to,komu mail odejde a komu ne,nemá žádný vliv.

hodnocení

Zkusil jsem provést test spojení,příchozí i odchozí pošta dle testu je v pořádku.Přišla i potvrzená zpráva od WM.Asi tak před měsícem,jsem zprávy normálně odesílal a přišlo mne i potvrzení o doručení i přečtení zprávy.Zřejmě došlo k aktualizaci outlooku 2016.

jabraka*
hodnocení

0x

Mám podobný problém s MS Outlook,ne stejném Windovs. 10.Ale některé důležité E-maily mi nepřijme.

Je to zřejmě otázka bezpečnosti.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]