Nejste přihlášen/a.
Po odeslání zprávy se mně vrátila tato hláška, co to znamená? Děkuji za vysvětlení...pt
"MAILER - DAEMON Undelivered mail returned to sender"
Zkus se podivat do zbytku vracene zpravy a najdes tam duvod (v anglictine)
Pokud ti píše MAILER-DAEMON, že zpráva nemohla být doručena, tak se může jednat o několik důvodů:
- máš překlep v mailové adrese
- její mailová schránka je plná
- její mailová schránka je zrušená
- server se rozbil
Někdy toto mohou způsobit i některé typy nebo velikost příloh, např. (velké) fotky, video apod.
Já si z jedné schránky přeposílám doručené e-maily na mobil a pokud je v příloze nějaká příloha, e-mail se nepřepošle. Místo toho mi napíše "Mailer Daemon"...
"ivzez", byla to jen krátká zpráva bez příloh, vidím to na plnou schránku, zatím neznám příčinu, děkuji za odpověď.
Adresa, na kterou jste odeslal e-mail, neexistuje. Obvykle se jedná o adresy, které používají reklamní spamovací společnosti a které mají platnost obvykle 1/4 hodiny. Nebo jste v psaní adresy udělala chybu.
"satam", tu adresu jsem používala při korespondenci několik týdnů bez problémů a najednou dnes při odpovědi tato hláška...
Že se email nepodařilo doručit, nikdo si ho nepřečte - např. špatná emailová adresa nebo zaplněná schránka příjemce, nebo ..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.