Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktulizace W verze 1709

Od: mourek* odpovědí: 5 změna:

Po aktualizaci------- Aktualizace funkcí na Windows 10, verze 1709 mi zmizelo vše z počítače.všechny dokumenty a složky.Stalo se to někomu? Jak by jste to řešili? Děkuju moc za radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Je to vlastně UPGr. - jakoby verze servispacku nebo spíše reinstalace... všechny PC v rodině měly problémy. Jeden ztratil ovladače na zvukovku, jeden blbnul s jiným programem...

Ale že by se ztratily všechny dokumenty a složky - to asi ne... hledejte podle nějakého zapamatovaného názvu... bude asi jen přesunuto a smazalo odkazy z plochy.

doplněno 19.12.17 10:44:

NN, aktualizace má zásadní záplaty. Ale pokud jste si v záložce "nastavení-soukromí" zakázal některé věci běžící na pozadí nebo bonzovací programy, touto aktualizací se nastavení "resetovalo" a musíte znovu vše upravit.

Doporučuji - těch programů na pozadí běží snad o 20 víc, než je třeba.

doplněno 19.12.17 10:44:

jo a taky si pročistěte třeba CCleanerem - stará verze W10 má někdy i 20GB dat a zaplní zbytečně disk

mourek*
hodnocení

Ano na ploše nic není.Jen je záhada,že na notasu v pohodě vše zustalo. A na stolním počítači vše neznámo kde.Nejde dát obnovení systemu nebo odinstalování aktualizace doporučoval byjste to? děkuju za odpověd.

mourek*
hodnocení

Moc děkuju za informace. Docela mně to štve-že se to tak to pokazilo.Ale nic jineho mi nezbývá.než to dát zase do pořádku.

doplněno 19.12.17 13:12:

Už jsem vše našla. po aktualizaci ted mám dvě plochy v počítači.A na té jedné mám to co jsem postrádala. děkujuza rady a infa

pcw10
hodnocení

0x

Záleží na tom, jak aktualizace proběhla. Při běžné aktualizaci by se opravdu nemělo nic ztratit nebo vymazat, ale některé ovladače se mohou změnit a něco začne fungovat jinak. Ale opakuji, že dokumenty a nastavení by mělo zůstat původní a bezezměny.

Je však možné, že nějakým záhadným způsobem došlo k přeinstalaci systému. V tom případě by se všechno mělo uložit do sožky s názvem: Windows.old, která je na disku se systémem (obyčejně C). Tato složka je ve skutečnosti záloha předchozí verze systému, takže pokud všechno správně funguje a tato složka tam je, tak je možné ji smazat, protože zbytečně zabírá dost místa na disku.

111®

potkalo mne to včera, naonec jsem to celé vrátil a zakázal aktualizace

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]