Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám notebook s OS Windows 10 adnes mi "z ničeho nic" zmizela z pravého spodního rohu ikonka Centrum akcí (snad se to tak jmenuje). Je to taková ta ikonka připomínající papír s poznámkami. Využíval jsem ji kvůli funkcím jako zapnutí/vypnutí Wifi, polohy, režim spánku, připojit atd. Důvod zmizení nevím, možná to udělal syn, když jsem mu na chvíli notebook půjčil.
Každopádně jsme sám nedokázal přijít na způsob, jak tuto ikonu vráti zpět na své místo. Tj. do pravého spodního rohu k hodinám. Zkoušel jsem to v Nastavení - Systém - Oznámení a akce - přidat nebo odebrat rychlé akce. Zde jsem ale nenašel tu ikonku, to co potřebuji.
Všem budu vděčný za rady, protože jse funkce pod touto ikonou často využíval.
Děkuji předem
PS: přiložená fotka není z mého notebooku a ikonku opravdu nikde nevidím
Ještě doplním, že v části "Zapnout nebo vypnout ikony systému" sice "Centrum akcí" je, ale nelze jej vypnout nebo zapnout, prootože je prošedivělé. Jako kdyby neaktivní. Zkrátka s tím nejde vůbec nic dělat.
Nakonec jsem to sám vyřešil, takže se omlouvám za spam
Každopádně chyba byla v tom, že centrum akcí bylo zakázané v registrech. Jak se to povedlo netuším.
Postup řešení:
1) Stisknout Winn + R
2) Do okna napsat "Regedit"
3) Najít: HKEY_CURRENT_USER - SOFTWARE - POLICIES - MICROSOFT - WINDOWS - EXPLORER.
Zde 2x kliknout v pravém větším okně na "Disabled notification". Potom 1 přepsat na 2 a následně restartovat PC.
4) Problém vyřešen
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.