Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se s Vámi poradit, jak si prohlížet facebookovou stránku bez přihlášení. Účet tam nemám a kvůli jedné stránce si jej zakládat nechci.
Do včerejšího dne jsem zmiňovanou stránku normálně prohlížel. Viděl jsem aktuální příspěvky a případně i fotky. Když jsem se chtěl podívat dnes, tak ihned vyskočilo okno s tím, že se mám přihlásit. Takto to dělá na všech prohlížečích.
Může to být tím, že správce stránky něco změnil a já se teď budu muset přihlásit? Nebo to může být chyba, kterou mohu sám nějakým způsobem odstranit?
Jako naprostý počítačový zoufalec Vám všem velmi děkuji za rady ![]()
Dřív šel FB prohlížet normálně bez registrace. Pak to začalo požadovat registraci, tak tam nechodím už vůbec. Filtr v přohlížeči mám teď nastaven tak, že ignoruje jakýkoliv odkaz na doménu Facebooku, takže neotravují ani ta jejich praštěná tlačítka poházená po jiných stránkách. A mám klid. Udělej to taky tak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.