Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se s Vámi poradit, jak si prohlížet facebookovou stránku bez přihlášení. Účet tam nemám a kvůli jedné stránce si jej zakládat nechci.
Do včerejšího dne jsem zmiňovanou stránku normálně prohlížel. Viděl jsem aktuální příspěvky a případně i fotky. Když jsem se chtěl podívat dnes, tak ihned vyskočilo okno s tím, že se mám přihlásit. Takto to dělá na všech prohlížečích.
Může to být tím, že správce stránky něco změnil a já se teď budu muset přihlásit? Nebo to může být chyba, kterou mohu sám nějakým způsobem odstranit?
Jako naprostý počítačový zoufalec Vám všem velmi děkuji za rady
Dřív šel FB prohlížet normálně bez registrace. Pak to začalo požadovat registraci, tak tam nechodím už vůbec. Filtr v přohlížeči mám teď nastaven tak, že ignoruje jakýkoliv odkaz na doménu Facebooku, takže neotravují ani ta jejich praštěná tlačítka poházená po jiných stránkách. A mám klid. Udělej to taky tak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.