Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook nelze prohlížet bez přihlášení

Od: herkules odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

chci se s Vámi poradit, jak si prohlížet facebookovou stránku bez přihlášení. Účet tam nemám a kvůli jedné stránce si jej zakládat nechci.

Do včerejšího dne jsem zmiňovanou stránku normálně prohlížel. Viděl jsem aktuální příspěvky a případně i fotky. Když jsem se chtěl podívat dnes, tak ihned vyskočilo okno s tím, že se mám přihlásit. Takto to dělá na všech prohlížečích.

Může to být tím, že správce stránky něco změnil a já se teď budu muset přihlásit? Nebo to může být chyba, kterou mohu sám nějakým způsobem odstranit?

Jako naprostý počítačový zoufalec Vám všem velmi děkuji za rady :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Ano, může to být tím, že správce stránky něco změnil.

martinka*
hodnocení

0x
Mám profil na Facebooku už několik let a ještě jsem neslyšela ani nikde nečetla nic o tom že by se dalo prohlížet Facebook bez přihlášení či registrace.
kik
Doteď si šlo prohlížet veřejné facebookové stránky např. rádií, měst, škol a nemusela jsem mít registraci na Facebooku. Již nějaký týden jsou i veřejné stránky blokované a nelze se na ně dívat, tak jak to píše tazatel. Nutí tak lidi zaregistrovat se. Pokud by veškeré informace byly dostupné i na webových stránkách, bylo by to v pořádku, ale bohužel třeba rádia mají pouze na Facebooku aktualizované informace a to pak svým způsobem diskriminuje lidí bez profilu na FB.

hm*
hodnocení

0x

Dřív šel FB prohlížet normálně bez registrace. Pak to začalo požadovat registraci, tak tam nechodím už vůbec. Filtr v přohlížeči mám teď nastaven tak, že ignoruje jakýkoliv odkaz na doménu Facebooku, takže neotravují ani ta jejich praštěná tlačítka poházená po jiných stránkách. A mám klid. Udělej to taky tak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]