Nejste přihlášen/a.
Mám nainštalovaný antivirák NOD32 ale už mi skončila platnosť a chcel by som ju odinštalovať ale problém je v tom že NODka chce heslo a preto mi nejde odinštalovať ako mám zistiť heslo aby sa dala odinštalovať? fidel
Tady máš postup, jak odinstalovat NODa bez hesla (požadovaného) i odkaz na stažení odinstalačního programu
Bol som na tej stránke ale prosím Ťa už mi nejde stiahnúť odinštalačný program na NODku nevieš poradiť kde by som ho mohol ešte stiahnúť ináč by sa mi to veľmi hodilo.vďaka
Server má zřejmě nějakou poruchu, nejde to stáhnout ani mně, píše nemožnost připojení k serveru
Tak se nejdřív zeptám, jestli není ve složce programu vlastní odinstalátor programu, kterým by mohl jít odinstalovat.
Jinak to zkus znovu sám (způsob, kterým postupuji, když mám podobný problém), odpoj PC od Internetu, restartuj PC a najed do nouzového režimu (při náběhu systému několikrát stiskni F8)
Ukonči NODa v liště u hodin, ve Správci úloh ukonči soubor ekrn.exe a egui.exe
Zkus program odinstalovat třeba přes CCleaner, programem také počítač vyčisti vč. registru
Pokud se to podaří, dej do Hledání název programu, vyhledej a smaž všechno od NOD, zkontroluj, jestl je pryč složka v Program Files, pokud není, tak ji smaž (třeba pomocí prográmku Unlocker)
Otevři editor registru (Spustit>regedit) a dej do hledání název programu i zde, vyhledej a nalezené smaž)
Restartuj do normálního režimu a připoj k Internetu
Držím pěsti, budu ještě i zkoušet stáhnout odinstalační program
Áno program má vlastný odinstalátor ale vždy pýta pri odinštalácií to heslo ktoré nepoznám a tak odinštaláciu preruší.
Fidel:
Pokud máš staženou zkušební verzi,odinstaluješ ji z ovládacích panelů.Pak ji stahneš ze stránek WWW.Eset-Produkty a řešení-
Setup soubor si uložíš viditelně,pokud ho již máš,přepíšeš ho.Pak normálně nainstaluješ do systému.
JABRAKA
Hledej jinou cestu - přes CCleaner, Spybot S&D ... Zkušební programy jdou normálně odinstalovat včas před vypršením zkušební doby.
NOD 32 mi jde odinstalovat kdykoliv.Stejně tak zase nainstalovat.Nevím,proč by to nemělo jít v XP jemu.
JABRAKA
Pretože pýta heslo je to verzia 2.7, nainštaloval mi to kamarát asi 1/2 roka vzad a už neaktualizuje a pri odinštalácií pýta heslo len neviem aké?!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.