Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mám mobil Lumia 640 a doteď jsem v ní používala SD kartu (ADATA, 64 GB). Vše jelo v pohodě, ale dnes najednou tlf. psal, že karta je nedostupná a nemůže přijímat nová data. Když ji dám do PC nebo jiného telefonu funguje, když dám do té Lumie jinou SD kartu, tak taky funguje. Nechci o ni přijít, SD karty stojí ranec, a tuhle mám asi rok. Zkoušela jsem formátovat kartu i dát Lumii do továrního nastavení, ale nepomohlo to. Nevíte někdo, co s tím může být? Děkuji.
bud je špatně naformatovana a nebo to je tím, že je lumia neuvěřitelný křáp. sám ji mám a už se nemužu dočkat, až poletí do koše . :D
Tak ji vyhoď/prodej a nepiš tady nesmysly. Mám doma 4 a jedné sice po pádu odešla stabilizace ve foťáku (což stejně mají jenom PureView, ~1000 Kč za nový modul), ale jinak naprosto bez problémů, i baterie ve všech po skoro 5 letech pořád drží.
Naopak, 1020 se na poměry Lumií moc nepovedla, třeba závady foťáku nebo zaseknutí zamykacího tlačítka jsou celkem běžné. A to pořád nic nemění na tom, že na tohle se nikdo neptal, dotaz je na problém s SD kartou...
"Lumia je neuvěřitelný křáp" neodpovídá naprosto na nic, zejména vzhledem k tomu, že jiná karta funguje a flash úložiště takto (chybou zápisu) "odchází" vcelku běžně.
Děkuji za odpovědi. Bylo to SD kartou. Po naformátování a vložení do PC tam byly soubory zachované, nešlo nic kopírovat nebo mazat. Mám novou a funguje.
Lumia je skvělý telefon. Mám i pracovní Samsung a android je fakt strašný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.