Nejste přihlášen/a.
Na počítači mám Win XP.V poslední době cca 2 měsíce se mi zablokují některé zprávy a pomáhá jedině restart počítače.Někdy také zmizne prohlížeč a ten musím znovu nahodit.Neví někdo ,co s tím?
Dobrý den, rozumím tomu tak, že si v prohlížeči čtete zprávy v mail. schránce a některé z nich (patrně ty s větší přílohou - např. s videem o několika MB) způsobí zatuhnutí systému (PC). Nebo Vám při procházení některých stránek spadne prohlížeč. Může to být "zanešeným" prohlížečem, jeho špatným nastavením nebo to dělá některý jeho doplněk - vyčistěte si prohlížeč od cookies a také jeho mezipaměť, případně zakažte doplňky nebo zkuste jiný prohlížeč. Zdravím!
Co myslíte tím "se mi zablokují některé zprávy"? Můžete přiložit foto těch zpráv? Pokud to tedy nejsou soukromé maily jak píše kolega, ty mě pochopitelně nezajímají. Nejsou to nějaké systémové zprávy v okýnku?
Pokud nemůžete udělat foto, tak zkuste přepsat text z toho okýnka, co vám to píše.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.