Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Modrá ikona u odesílatele - Email Seznam.cz

Od: clayman® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,
všimnul jsem si, že když mi přijde mail od paypalu je u ní modrá ikonka, která působí, že jde o něco jako ověřený (důvěryhodný) kontakt. Je to cca od listopadu. Nedaří se mi dohledat k tomu žádnou informaci a ani po najetí myší na ikonku se neobjeví žádné vysvětlení.

Nevíte někdo, co to je?

Znám ikonky v předmětu mailu, ale v odesílateli ne.

Díky

Modrá ikona u odesílatele - Email Seznam.cz

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

To je mail na seznamu, že? Na centrum se mi nic podobného nezobrazuje, takže to bude nějaká vychytávka přímo v seznam mailu. V jejich nápovědě jsem se o tom taky nic nedočetl, asi bych se obrátil přímo na podporu seznamu s dotazem :)

still10k*
hodnocení

0x

Prošel jsem svoje schránky na Email.cz a nemám to v žádné z nich ani u jednoho mailu (Win7+10+Ubuntu/FF). Jsem z toho mírně nervózní. Já chci taky modré kolečko! *smich*

hodnocení

0x

Fajka je i po otevření zprávy u ikony odesílatele. Mám to teda jen u toho PayPalu. Řekl bych, že je to označení oficiálního emailu. Stejnou fajku používá Fejsbůk na označení ověřených stránek.

Ovšem jaká autorita to zaštiťuje (ověřuje) v případě emailu netuším.

Modrá ikona u odesílatele - Email Seznam.cz #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]