Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám problém.
Dostanu e-mail, ve kterém mám uvedenou adresu videa z YouTube. Když na adresu kliknu, naskočí mi celoobrazovkový režim s obrázkem zahajující video. Uprostřed videa je čevený obdélník s bílou šipkou. Když na ni kliknu, obraz zčerná a uprostřed se otáčí kruh. Posléze se objeví hláška uvedená v příloze.Součástí nápisu je i věta Další informace. Když na ni kliknu, dostanu se na stránky, které řeší přehrávání videí, ale můj problém ne! Může mi někdo pomoci?Děkuji
Mám Win 7 Profess.,64 bit,8 GB RAM
No moc toho asi nevíte - Dík
Omlouvám se,špatně jsem odpověď pochopil.
Video má adresu:
Adresa další cesty: support.google.com/...
Ještě jednou se omlouvám
Mně se video zobrazuje zcela normálně. Dělá vám to jen toto konkrétní video z této adresy v mailu, nebo všechna videa na YT? Jen zjišťuji, jestli nemáte třeba chybu v prohlížeči, prostě na jak úrovni máme hledat chybu. Zatím se domnívám, že je chyba v adrese, co vám přišla mailem. YT má celkem propracovaný systém opravy adres, ale když se mu napíše do adresy parametr, který by měl YT znát, ale je zadaný nekorektně, může to dělat podobné potíže. Zkuste překopírovat adresu z mailu tak, aby to místní script zde na poradně nepřepsal na vložené video, protože pak už adresa projde opravou na YT. Případně to v tom mailu vyfoťte mobilem, zdejší tlačítka jsou velmi strohá na funkce.
Pro vaší představu co myslím těmi parametry: garth.cz/...
Dobrý den.
Pokud dostanu poštou překopírovanou adresu z YouTube, klikem se dostanu na portál YouTube tak jako bych ho otevřel z nabídky a přehrává se mi zmíněné vieo v malém formátu. Pokud ale je to upraveno ,aby se mě otevřel celoobrazkový režim, tak se to nepřehraje. V levém horním rohu je název videa, na který kliknu a jsem opět na YouTube portálu. Není to až tak strašné, ale rozčiluje mě, že v prohlížeči Firefoxu 56 je nějaká chyba. Díky
Tak zkuste aktualizovat FF na 57. Tahle verze obsahuje dost zásadní změny oproti 56, třeba se to zlepší. I když já na jednom notebooku tak mám ještě verzi 56 (kvůli jednomu doplňku ktery ještě není aktualizovaný pro 57) a v něm také přehrávám vše z YT dobře, bez chyb. Nemáte instalovány nějaké doplňky ovlivňujcí video v prohlížeči? Různé stahovače, nebo YouTube+ atp? Já mám YT+.
Stále mě zajímá ta původní adresa ve vašem mailu, rád bych ji vyzkoušel. Můžete mi ji přeposlat ten mail? still10k(zavináč)seznam.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.