Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tavná pistole pro ajťáka

Od: ivvanna* odpovědí: 8 změna:

Partner IT si přeje pod stromeček tavnou pistolku k opravě počítačů, např. na uchycení kondenzárotů.

Chci pořídit nějakou lepší, ideálně bezdrátovou. Chtěla jsem i nějakou velikostně malou, aby se s ní vešel na co nejvíce míst, ale nenašla jsem.

Líbí se mi:

domacitechnika.cz/...

domacitechnika.cz/...

- u obou se mi líbí, že mají stojany, jinak jsou bezdrátové, u té první se mi líbí ten úzký dlouhý nástavec

Nevím ale, jestli nejsou moc mohutné? Ajťáci, líbily by se vám tyhle pistolky? A kterou z nich byste brali raději?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

matesj
hodnocení

0x
Tavnou pistoli jsem ještě nepotřeboval...do IT problematiky strkám nos 25let.
ivvanna*
hodnocení

Je to přímo jeho přání..Na co všechno ji chce nevím, zmiňoval se hlavně o uchycování kondenzátorů.

Ale jo používají se na fixování větších součástek kde hrozí otřesy.Ale s tou bezkabelovou nevím jestli mu uděláte radost.Je to jako u žehličky-vyžehlíte jeden rukáv šup ma stojan počkat až se nahřeje... prostě zdržování

Tavná pistole pro ajťáka
nikdo*

magor: Prodejci označují jako bezdrátovou takovou, která je sice na 220V, ale je sundávací z konektoru toho podstavce.

tazatelka: Za mně, si zkuste obě na prodejně, je velice praktické, když jde pistole sundat z toho podstavce jednou rukou. To zdaleka nejde u každého podstavce. Některé musíte podržet druhou rukou, aby jste dokázala pistoli vytáhnout. My používáme original Bosch. Bohužel prodejce, kterého jste si vybrala, v katalogu nemá pistoli Bosch s podstavcem, pouze s kabelem natvrdo. Což může(a nemusí) vadit. Záleží na způsobu použití.

doplněno 11.12.17 23:46:

Tohle používáme:

lepici-pistole.heureka.cz/...

lopata*

Tam stačí kapka leúpidla ne to takhle zasoplit

abec
hodnocení

0x

Zvažte, zda by přece mohlo být nejlepší, aby si vybral sám. Je-li větši výběr, aby pak byl spokojený na 100 % a ne třeba jen 75.

lopata*
hodnocení

0x

Když vidím poměr cena/výkon nebrat ani jednu, "bezdrátovku" nebrat je to blbost, pro tento typ nářadí pokud to tnení teda na plyn ..

still10k*
hodnocení

0x

Nejsem si jisty, jestli je "bezdratova"lepsi. Z meho pohledu nikoliv, ja radsi dratovou. Vysvetlim proc: mam na stole velmi omezeny prostor, supliky plne. Tavnou pistoli sice pouzivam, ale ne tak casto, abych musel vyhrazovat specialni misto pro nabijeci stojan u stolu. Mam levnou Stanley, smotanou v supliku, kdyz ji potrebuji, nemusim jit od stolu, ale sahnu do supliku, je to male a skladne. Ale kdybych se musel babrat jeste s nabijeckou, nebo kufrem, to bych to asi brzo nakopnul.
" Bezdratova"by mi radost neudelala, jen dalsi starost s mistem. Mne by udelala radost treba tahle: lepici-pistole.heureka.cz/... Z ni bych mel dobry pocit :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]