Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ! Nemám moc zkušeností s WIN7, tak se raději zeptám. Zatím používám jeden správcovský účet s nainstalovaným poštovním klientem Thunderbird. V něm mám uloženy své kontakty a data kalendáře. Uvažuji o založení dalšího účtu s omezenými právy. Je možné po přihlášení do libovolného z těchto dvou účtů pracovat se stejnými daty klienta? Aby změna v kontaktech nebo v kalendáři provedená např. pod adminem byla viditelná i pod uživatelem (a opačně)? Případně jak to provést? Děkuji !
Dobrý den, nebylo by jednodušší použít portable verzi? Přenáším takhle TB mezi systémy už léta. Všechny účty mi pracují přes IMAP. Samotné soubory s programem (včetně dalších citlivých programů) mám na virtuálním disku vytvořeném v TrueCryptu, při odcizení notebooku se tak nemusím bát o data.
Takže stačí doinstalovat TrueCrypt na všech účtech. Nebo i ten se dá použít v portable verzi
Samozřejmě vše se ukládá v rámci složky s programem. V portable verzích jsou cesty odvozené od hlavního spouštěcího souboru.
@still10k: IMAP v TB vypužívám také. Použití portable verze by mohlo být řešením ! Předpokládám, že data ukládá do adresáře TB Portable, je to tak? Pak by mělo stačit do obou účtů umístit jen link na TB Portable. Šifrovat data nepotřebuji, takže snad TrueCrypt nebude nutný. Přesto, pokud ještě má někdo další návrhy, sem s nimi !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.