Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký trest za stáhnutý program?

Od: syntr* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, chci se zeptat ... Na stránkách uloz..to. je antivirový program Avg , Nod32 atd. Jsou tam i hesla.Otázka zní:Když nainstaluji např.AVG8 a bude to pracovat tak jak má(NEZKOUŠEL JSEM TO),Dopuštím se nějakého přestupku?Co mi může Hrozit? Mám to zkusit?(Jeto z darma pro mě to láká) Dodatek:Jen pro domácí využití,ne pro firmy.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud si chceš nejaký antivirus odzkoušet,nejprve odinstaluj ten,který používáš,pokud máš odkud ho obnovit.Já používám NOD 32,je bezchybný,i když ho každý měsíc obnovuji.Nevím však,co chceš zjistit.V podstatě ti antiviry budou rok fungovat potichu,aniž se cokoli dozvíš,pokud se nebudeš pohybovat na nebezpečných WEB stránkách.

JABRAKA

JABRAKA

havaro*

Jemu jde spíše o to, jestli ho nezavřou, když si stáhne a nainstaluje antivirový program a prodlouží užívací dobu přiloženým licenčním číslem, který si koupil někdo jiný a někdo to pak hodil na internet. Každopádně je to porušení licenční smlouvy a z toho vyplívá i trestní zodpovědnost..

hodnocení

0x

Mrkni se sem, jsou tu tebou hledané programy free...

stahuj.centrum.cz/...

havaro*
avg free je sice zdarma, ale mam dojem ze neobsahuje residentni stit. Pokud je tazatel student, doporucil bych mu Nod. Pro studenty je polovicni cena. Na rok 595 korun. Je potreba jen platna Isic karta.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]