Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám asi 4 roky notebook HP s windows 7 a je čím dále pomalejší. Najetí do schopného provozu trvá snad 5-10minut a při práci na internetu se občas seká mozila.
Neporadil by mi někdo jak ho zrychlit?
Děkuji
Notebook je "zahnojený" vším možným, co si jen dokážeš představit. Máš 2 možnosti: Buď ho softwarově vyčistit, což předpokládá určité znalosti, nebo zazálohovat všechna data a přeinstalovat OS. Vyber si, jsem ochotný ti v rámci mých znalostí pomoci.
@valeo: Začni CCleanerem, pak tam pusť ADWcleaner a dále Malwarebytes AntiMalware. Další bez odborných znalostí nedoporučuji.
Dobrý den,
v prvním případě bych zkusil možnost softwarově ho vyčistit, poradil by jste mi jakým programem, případně nebudu muset nic si zálohovat?
Děkuji pěkně
Dobrý den, a já bych ještě doporučil přejít z Firefoxu na Google Chrome - pocítíte ihned rozdíl v rychlosti načítání stránek (Firefox dost zatěžuje systém). Dále je nutné prohlížeč občas vyčistit (smazat cookies a vymazat jeho mezipaměť) - najdete to v jeho nastavení. A údržbu PC dělat pravidelně. Jestli máte spuštěných více antivirů, tak vypnout a používat vždy jen jeden (častá chyba a potom se uživatel diví, že má pomalý PC). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.