Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční program

Od: boba® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, potřebuju poradit. Chci si stáhnout nejnovější předplacenou mapu do navigace TomTom a nefunguje to. Při otevírání TomTom se mi zobrazí tato tabulka. Zkoušela jsem TomTom odinstalovat a nainstalovat znovu a nefunguje to. Totéž se mi stalo s meteostanicí. Co s tím? Děkuji za rady. Omlouvám se, že se obrázek načetl naležato.

doplněno 10.12.17 14:08:

Stalo se mi to před asi dvěma měsíci, kdy jsem podlehla doporučení banky a nainstalovala si ochranu trusteer. Zřejmě to byla blbost a došlo k poškození některých souborů. Nevím si rady.

Nefunkční program

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Mám banku, která svým klientům nevnucuje " sledovací software" , takže s programem "Trusteer Rapport"nemám žádnou zkušenost. (Ke sledování přikládám screenshot článku z odkazu.)

Ale každý program by mělo být možné vypnout. Zkoušela jste před instalací TomTom a Meteostanice vypnout Trusteer? (Já bych jej nejspíš zapínala jenom pro přístup do bankovnictví.)

Nefunkční program #2
hodnocení

Ivzez, díky za odpověď. To jsem nevypnula, ale už jsem ho odinstalovala. Teď zkouším pomocí příkazového řádku a spuštění jako správce, jestli mi to poškozené soubory opraví:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]