Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr tiskárny

Od: armachm* odpovědí: 4 změna:

Zdravím. Prosím o radu. Mám PC Win 7, chci si koupit tiskárnu. Nejsem náročný, tiskárnu použiji jen pro domácí potřebu, chci tiskárnu laserovou, černobílou. Poraďte mi jakou zakoupit.

Děkuji za rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

3x

Dříve jsem používal výhradně HP, ovšem po zkušenosti z posledních let jsem se zařekl, že HP už víckrát ne. Pořídil jsem Brother a už skoro rok maximální spokojenost.

doktpr365*
hodnocení

2x

V létě jsem koupil tuto. Spokojenost,žádný kabel. Tisk posílám z PC,tabletu z mobilu přes wifi. Toner mi vydrží kolik let. Měl jsem 3 od HP a už nechci.

tiskarny.heureka.cz/...

hodnocení

0x

Dlouho jsem to přebíral a vyšla mi tato : zbozi.cz/...

Zatím naprostá spokojenost. Dokoupil jsem dvoje cartridge a mám klid.

jabraka*
hodnocení

0x

Můžeš mě zachránit.Vlioni jsem si koupil tiskárnu se skenerem HP LJM 125,126 scan.Výborná.Ale problém nastal po instalaci Win 10.Tiskárna s tímto systémem odmítá spolupracovat.Zbývá mi se vrátit zpět k Win7,nebo tiskárnu prodat.

Dal bych ji levně.Měl bys ji k vánocům,na ceně se dohodneme-

JABRAKA v poště.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]