Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Heslo pro PINACLE

Od: aloisb® odpovědí: 5 změna:

Mám legálně zakoupený USB TV tuner zn. PINACLE TV Center 73e a protože jsem musel přeinstalovat OS, zrušila se i instalace příslušné aplikace. Mladší syn mi vyhodil orig. obal s instalačním CD. Starší syn mi aplikaci nainstaloval tak, že chodí v OS WIN 10, avšak jen jako zkušební verzi, protože nemám klíč. Někde jsem četl, že existuje nějaký program, který umí najít k různým aplikacím platný klíč. Nesetkal jste se s ním někdo?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

still10k*
hodnocení

0x

Kontaktujte podporu Pinnacle. Jestli fungují normálně (počítám že ano když to provozuje Corel), tak pokud jste svůj legálně pořízený produkt registroval online, získáte tak od nich stejný, nebo náhradní klíč k aktivaci produktu.
Co se týká programů pro audit software za účelem získání klíčů k nainstalovanému softwaru, ten vám po reinstalaci systému pochopitelně nenajde nic.

mujtate
hodnocení

0x
co znamena,že "chodí v Os".Byl preinstalovan?jakym zpusobem? Upgrade nebo totalni vymaz disku? V tom pripade neni kde hledat.
Na druhou stranu.tyhle aplikace vetsinou stoji za hovno,zkus nejaky univerzalni prehravac,např potplayer(pozor, ale vola domu,je treba ho omezit firewalem po diagn0ze wiresharkem)
hodnocení

Po čisté instalaci WIN 8 nechodil. Pak se udělal upgrade na WIN 10 a zase nechodil. Tak syn stáhnul z Internetu software pro ten typ USB Sticku a aktivoval zkušební verzi, která chodí, ale karty mají jinou podobu než byly ty původní nainstalované z toho CD. Ten program se myslím jmenoval Product Key.

iz*

Program se určitě jmenoval jinak, "Product Key" je kód, který je nutné zadat pro registraci. Setkáte se s ním u řady dalších programů i u operačních systémů (Windows).

hodnocení

Já se na to asi už vykašlu, protože to stejně umí jen DBVT1 a to brzy skončí a budu to moci zahodit *hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]