Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poslat video mailem?

Od: vako odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

potřeboval bych poslat video do ciziny mailem, jak to mám prosím udělat?

Poslal bych to přes úschovnu, ale nejsem si jistý jestli to v cizině pochopí, když úschovna není v angliském jazyce.

Kde to video nahrá a poslat odkazem?

Děkuju

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Jak je to video velké? Existují i zahraniční "úložny".

rwwe
hodnocení

0x

Přes službu Youtube. (Lze tam nastavit třeba i soukromé video s heslem, když je potřeba).

hodnocení

0x

Často posílám videa do Itálie - a oni zase mě. Používáme na to WeTransfer

wetransfer.com/...

doplněno 10.12.17 00:04:

85 MB není vůbec problém přes tuto službu

vako
hodnocení

Díky, video má 85MB,

hodnocení

0x

Kdyz ho chces posilat mejlem, tak ho vloz do mejlu.
Pokud se tam nevejde: tak rozdelit, posilat po castech a pak spojit.
Pokud se nam to zda jako opruz, nebudeme posilat video mejlem ale pouzijeme jinou sluzbu.
Treba ftp server nebo uschovnu nebo jine. Ze neni uschovna v anglictine nam nevadi, cizince take nezajima ze neumime anglicky.

doplněno 10.12.17 15:37:

Na soubory fungovalo i ICQ a SKYPE.

tomas11*

Tak nechce se mi hledat u sebe, ale po WhatsApp jsem určitě posílal video přes 45MB , to jsem teď našel ,ale řekl bych že jsem posílal možná i delší , takže máte možnost to zkusit nebo rozdělit , pokud tedy WhatsApp používáte oba.

praivo*
hodnocení

0x

OneDrive/Google Drive/MEGA/jiné sloudové úložiště a poslat odkaz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]